Почетна » Костолац: Одборницу Народне странке ударила рампа, задобила посекотину на темену

Костолац: Одборницу Народне странке ударила рампа, задобила посекотину на темену

од Жиг Инфо
0 коментар

Одборницу Народне странке у Скупштини Костолца Вању Петровић ударила је рампа у пролазу ка вртићу „Мајски цвет“ и од ударца у главу је задобила посекотину на темену.

„Рампа у пролазу између ’Унион МЗ’ и приватних гаража на костолачкој пијаци ка вртићу ’Мајски цвет’, постављена пре годину дана, коначно је јуче некоме дошла главе. Док сам ходала обраћала сам пажњу на рампу која је у том тренутку била подигнута пошто је истоварана роба. Када сам се нашла испод рампе, која се покреће мануелно даљинским управљачем, неко је спустио рампу и од ударца у главу расечено ми је теме“, рекла је Вања Петровић.

Вања Петровић је додала да је окрвављене главе, лица и блузе затражила помоћ суграђана али се нико од људи на лицу места није усудио да јој помогне, па је отрчала до медицинске установе, где јој је повреда санирана, а потом је пребачена у Општу болницу у Пожаревцу.

„Исход је ушивено теме и психичке последице“, рекла је Вања Петровић.

Вања Петровић је додала да су јој „надлежни органи рекли да је повреда коју је задобила стицај несрећних околности” и да „нема основа за пријаву“.

„Да ли је потребно да неко изгуби живот шетајући улицама да би било основа за пријаву. Рампа је испред вртића и могла је да повреди дете, па би последице биле још теже. Ко треба да страда да би надлежни решили овај проблем“, упитала је Вања Петровић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар