Почетна » Грочански брод тоне, Сима „лајкује“

Грочански брод тоне, Сима „лајкује“

од admin
0 коментар
simaskola

 ВИШЕ О УГОВОРИМА ДОБЕРГАРДА-ОВДЕ

Наиме, према информацијама Жиг инфа, објављивање је довело  до тога да и сам председник ГО Гроцка, Драган Пантелић нема више поверења у своје најближе сараднике јер је овакав уговор  могао да проследи само неко ко је у самом врху СНС-а у Гроцкој. Такође, настала је и расправа између чланова СНС-а, свих оних који су радили „на терену“ за прошле изборе, а нису се нашли на платном списку по било каквом уговору, док с друге стране, међу онима који су „запослени“ су се нашла лица која су практично јуче ушла у странку.

А око новоизабраног председника Драгана Пантелића, све дојучерашњи људи Драгољуба Симоновића, бившег председника ГО Гроцка којем се суди за паљење куће новинара Јовановића. Како кажу наши извори, „најјачи клан“ у грочанском СНС-у јесте онај окупљен око шефа одборничке групе Миленка Буквића и додају да, „како Буквић диригује, тако Пантелић игра“.

Чињенице указују да је у новоизабраној власти, де факто, највише просперирао Миленко Буквић. Ако погледате структуру извршне власти у Гроцкој, најутицајнији су они око Буквића, односно из Лештана. Тако имамо председницу Скупштине, као и њеног заменика, затим шефа одборничке групе, секретарицу председника и многе друге који су управо из места одакле је Буквић. Наши извори кажу да је члана Већа, Александра Рајковића поставио, такође, Буквић. 

Поред Буквића, од старе Симоновићеве школе, ту су Стефан Дилберовић, Владо Радовановић, Мирољуб Радојевић и други. Сви они су напустили Драгољуба Симоновића док је тонуо са лађом којом је управљао, па исто тако, као и што насловна фотографија указује, напустиће и Пантелића.

Док новоизабрани председник Гроцке, наставља сарадњу са Симоновићевим сарадницима, сам Драгољуб се труди да неке поступке Пантелића окарактерише као да је он заслужан за њих. Тако је недавно објавио своју успомену, где подсећа становништво ГО Гроцка како је он (Симоновић) кренуо у обнову школа.

simaskola

 

Симоновић своје подсећање, случајно или не, објављује након што је Инфо служба ГО Гроцка објавила да је председник Гроцке Драган Пантелић обишао реновирану школу у Брестовику.

panta skola

 

Упоређујући фотографије које избацује бивши председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић са новим фотографијама које избацује Инфо служба ГО Гроцке, не може а да се не примети једна чињеница. На „Пантелићевим“ сликама се налази већина оних који се налазе и на „Симоновићевим“. Сви они који су били тик уз Симоновића, никада га се јавно нису одрекли, нити осудили његове поступке.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Карикатура- Илустрација

Можда ти се свиди

Оставите коментар