Почетна » ЏАКОВИ ПУНИ ПОКЛОНА ЗА МАЛИШАНЕ У ТИРШОВОЈ Деда Мразови са крова Универзитетске дечје клинике делили пакетиће најмлађим пацијентима

ЏАКОВИ ПУНИ ПОКЛОНА ЗА МАЛИШАНЕ У ТИРШОВОЈ Деда Мразови са крова Универзитетске дечје клинике делили пакетиће најмлађим пацијентима

од Други Пишу
0 коментар

Министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић присуствовала је у Универзитетској дечијој болници у Тиршовој подели новогодишњих пакетића деци која тренутно бораве у тој болници на лечењу.

Пакетиће су са крова зграде спуштали деда мразови и уручивали их деци.

„У ово предновогодишње време, време даривања, сви макар по мало желимо да се осећамо као деца и сви се радујемо овим празницима. Данас смо овде у Тиршовој са жељом да малишанима који се тренутно налазе у болници и бију битку за своје здравље дочарамо део новогодишње атмосфере“, рекла је Кисић.

Министарка Кисић је деци честитала новогодишње празнике и пожелела им да оздраве што пре и да се брзо врате својим породицама.

Подели пакетића присуствовали су и помоћница министра здравља директор др Јелена Јанковић, директор Универзитетске дечије клинике доц. др Синиша Дучић, најбољи спортиста Србије по избору Олимпијског комитета Србије, рвач Зураби Датунашвили, као и представници Фондације „Заједно за младе“ и Националне фондације за породицу.

Новости онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар