Почетна » Пре годину дана изгорела је кућа овој породици, бивши председник се распитује

Пре годину дана изгорела је кућа овој породици, бивши председник се распитује

Љиљак каже да јој нико није помогао од представника власти

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Пре тачно годину дана, негде око 14. часова избио је пожар у породичној кући Љиљак у којој живи седморо деце. Да трагедија буде још већа, ова породица је избегла из Хрватске током деведесетих година. Скућили су се у насељу Велики Дубочај и како су године пролазиле, породица Љиљак, успела је да прошири трошни објекат који се налазио на плацу. Ватрена стихија, пре годину дана однела им је све. На срећу, није било повређених.

Званичници ГО Гроцка видели су тада на нашем порталу да је породица Љиљак остала без крова над главом, те су  реаговали. Тадашњи помоћник председника ГО Гроцка, Милош Јанковић – Нуна тада је обезбедио, у сарадњи са „Марина оаза“ (бившим банчиним одмаралиштем), смештај за ову породицу али само на пар дана.  А затим се породица Љиљак вратила свом дому којег је уништила ватрена стихија.

На срећу јавили су се појединци, те су помогли да се обнови део куће. Породица Љиљак је и даље у свом дому, али за садашњу власт кажу да им нису ништа помогли.

Мајка седморо деце, Душка Љиљак, подсетила је данас да је годину дана од пожара. Бивши председник Драгољуб Симоновић упитао ју је, да ли су јој Панта и Весић (председник Гроцке и бивши заменик градоначелника) помогли, Душка је одговорила да нису.

Бонус видео: Пожар на кући породице Љиљак

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eighteen + nineteen =