Почетна » Критично: Аутобус заглављен у снегу надомак Копаоника

Критично: Аутобус заглављен у снегу надомак Копаоника

од admin
0 коментар

Како Н1 сазнаје, аутобус из Јошаничке Бање заглавио се у снегу надомак Копаоника код места Гвоздац. Заглављен је и један камион за снабдевање.

Како Н1 сазнаје људима, који су завејани у колони, у помоћ је притекли Горска служба спасавања, која је прва дошла до њих и Саобраћајна полиција. Они санкама извлаче путнике и чисте пут, како би аутомобили и аутобуси могли да прођу. Један аутобус је оспособљен, а припадници служби за спасавање вратили су се по други.

Очекује се да путници ускоро наставе пут. Н1 је на вези са Владом Кацовићем из Горске службе, који је рекао да су све расположиве снаге на терену и да помажу људима.

Иначе, завејани аутобус је пун путника и у њему има и више деце, који су неколико сати чекали на помоћ. Гледаоци телевизије Н1 јавили су се из завејаног аутобуса, и, како су испричали за нашу телевизију, везе су у прекиду, комуникација је отежана, али су успели да се јаве и затраже помоћ.

Како незванично сазнајемо, више аутомобила је заглављено, јер се камион преперечио, а у МУП-у кажу да су све расположиве екипе на терену, да раде на рашчишћавању пута и да је спремна адекватна помоћ за завејане.

Они су се према Копаонику запутили јутрос, а од снежних наноса не могу да прођу.

(N1)

Можда ти се свиди

Оставите коментар