Почетна » МУП: Полицајци остају до краја школске године у свих 1.800 школа у Србији

МУП: Полицајци остају до краја школске године у свих 1.800 школа у Србији

од Други Пишу
1 коментар

Школски полицајци биће присутни у свих 1.800 школа у Србији, све време до краја текуће школске године, закључено је данас на колегијуму Министарства унутрашњих послова (МУП).

Како је саопштено из МУП-а, на колегијуму је у складу са мерама Владе Србије, дат налог за хитан пријем нових 1.200 полицајаца, и све службе министарства су започеле радње како би процес основне полицијске обуке и пријема отпочео што пре“.

МУП је саопштио да су посебно су анализирани извештаји о поступању полиције и предузетим радњама и мерама у вези са злочинима у којима је трагично страдало 17 особа у Основној школи „Владислав Рибникар“, и у Младеновцу.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић оценио је да је одзив грађана за предају нелегалног оружја „изузетно добар“, и навео да то говори „о повећању поверења у полицију, али и о подизању свести грађана о опасностима до којих доводи нелегално поседовање оружја“.

Foto: Nova

Бета/Нова

Можда ти се свиди

1 коментар

Милош мај 14, 2023 - 21:03

Онда МУП лаже. Па како да ОСТАНУ у свим школама кад их није ни било нити их ових дана има у СВИМ школама. Опет бајка у коју треба да верују сви. Ево, ви сте независни медиј. Пошаљите неког да обиђе школе и уверићете се у оно што кажем. Код нас су школски званичници чак рекли да их неће бити. Па како су онда у свим школама бре?

Понови

Оставите коментар