Почетна » Телеком наставља прљаву кампању против СББ-а: Захтев за раскид уговора убацују грађанима у сандуче

Телеком наставља прљаву кампању против СББ-а: Захтев за раскид уговора убацују грађанима у сандуче

од Други Пишу
0 коментар

Телеком Србија наставља кампању против СББ-а са циљем преузимања корисника ове компаније, а овог пута отишли су и корак даље. Грађани нам јављају да су им у поштанске сандучиће убачени леци са „саветима“ и одштампан захтев за раскидање уговора са СББ.

Телеком Србија води кампању против СББ-а нудећи новим корисницима посебне погодности, али – само ако су претходно имали уговор са СББ.

Своје промотивне штандове са поруком „Раскид са СББ-ом? Могуће је“ прво су постављали испред пословница СББ, затим су их „убацивали“ чак и у холове зграда београдских општина, па и на пијаце у главном граду.

По градовима су лепили плакате на којима је позив да се раскине уговор са СББ-ом и контакт телефон. Гледаоци Н1 су нам раније испричали да им је када су позвали тај број телефона, понуђена правна помоћ и превоз до пословнице, како би раскинули уговор.

Овога пута, отишли су и корак даље. Како нам је јавила читатељка из Београда, у свом поштанском сандучету затекла је летке, од којих је један одштампан захтев за раскид уговора. Читатељка, која нам је и доставила фотографије летака, наводи да је „дугогодишњи корисник СББ, а такође и будући“.

Због акција које спроводи, СББ је саопштио раније да је компанија Телеком Србија показала „по ко зна који пут да за њих не важи пословни морал, да поступају супротно правилима фер конкуренције и поштене тржишне утакмице, због чега ће СББ тужити ову државну компанију“.

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар