Почетна » Новаковић Синиши Малом: Ви сте интелектуални лопов јер сте плагирали докторат

Новаковић Синиши Малом: Ви сте интелектуални лопов јер сте плагирали докторат

од Други Пишу
0 коментар

Посланик и потпредседник Народне странке Борислав Новаковић оптужио је данас министра финансија Синишу Малог да је „интелектуални лопов“ јер је плагирао докторат.

„Министре Мали, с којим правом се обраћате посланицима омаловажавајућим и потцењивачким тоном и изразима ’стидите се’ и ’срам вас било’? То каже те ви, који сте плагирали докторат на вашу срамоту и на срамоту факултета и Универзитета у Београду. У универзитетској заједници људи који плагирају називају се интелектуалним лоповима. Ви сте интелектуални лопов. Срам вас било“, рекао је Новаковић Малом на седници Скупштине Србије.

Новаковић је поднео амандман на Предлог допуна закона о пензијском и инвалидском осигурању којим је предложио да пензије буду повећане 30 одсто, уместо девет одсто, колико је предложила Влада Србије.

„Предлажете повећање пензија од девет одсто, званична инфлација је 14 одсто, док су храна и лекови поскупели између 50 и 80 одсто, а пензионери троше највише на храну и лекове. Шта сте успели са девет одсто? Ви не пратите ни званичну инфлацију, и повећање пензија од девет одсто неће задовољити покривање њихових трошкова“, рекао је Новаковић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар