Почетна » Телеком помогао Карлеушином албуму – стотине хиљада евра грађана за вулгарности

Телеком помогао Карлеушином албуму – стотине хиљада евра грађана за вулгарности

од Други Пишу
0 коментар

После неколико акција са министром Гораном Весићем, гостовања у Хит-твиту и напада на глумце који шетају у протестима, певачица Јелена Карлеуша снимила је нови албум. „Пријатељ“ њеног новог издања је државни Телеком Србија. Још на почетку маја из посланичких клупа стигла је информација да ће Карлеуша од Телекома Србија за пројекте на којима ради добити милион и по евра.

„Одувек сам се трудила да будем на правој страни“, поручује Карлеуша у новом споту.

И ето певачице на страни оних који праве, како сама наводи, најскупље албуме, спотове а очекује је и ТВ емисија. Све то 11 година након последњег албума.

„Некако је Јелена велики бот, има тих малих који се задовољавају сендвичима, бонжитама, а велики ботови добију нешто што је уносније и опипљивије“, каже уредник Данаса Драгољуб Петровић.

Од кога је певачица добила опипљивије и колико, чуло се још у мају из скупштинских клупа, а тврдње и сад понавља посланик Народног покрета Србије Ђорђе Станковић.

„Јелена Карлеуша је прво добила 300 хиљада евра, па у мају још 150 хиљада евра, а договор са властима је да добије милион и по евра за одређене пројекте које је имала. Чак је и сам председник Вучић потврдио да то није никакав проблем ако МТС спонзорише албум, јер он то ради у служби маркетинга“, наводи Станковић.

Ни Карлеуша није крила да очекује новац и покушала је да буде иронична, када је у Хит твиту напала глумце који учествују у протестима Србија против насиља.

„Певачима нико не даје лову, уххх чекајте то ми је главни шлагорт, чула сам неки посланик је рекао, лик неки непознати, да неки ваш колега у Скупштини да треба да добијем милион и по евра. Па, Вучићу, ако слушаш ја сам твоја принцеза, чекам милион и по да ми уплатиш, тако су рекли у Скупштини, ако ми не да власт, ја чекам те паре од опозиције“, изјавила је Карлеуша у Хит твиту.

„Добро, можда и добијете понуду ових дана“, додала је новинарка Верица Брадић.

„Али само милион и по и горе, јер су глумци више плаћени“, рекла је Карлеуша.

Певачица не крије и да сада неколико месеци касније има најскупљи пројекат на Балкану.

„Прво је био концерт испред Скупштине за Нову годину, па је хвалила Вучића у Хит твиту и учествовала је активно на контрамитингу и она је пуно учинила за Вучића и сада је ред да нешто Вучић учини за њу преко свог полуприватног предузећа званог Телеком. Ја бх волео да је Телеком финансирао нови албум Ирон Маидена, али они нису ништа учинили за Вучића“, каже Петровић.

Из Телекома до сада нису одговороли на наш упит да ли је тачно да је певачица Јелена Карлеуша добила пола милиона евра за нови албум, а да је очекује још милион евра новца грађана Србије, наводно за емисију која је очекује на једној телевизији са националном фреквенцијом.

Та телевизија са националном фреквенцијом није Прва телевизија, каже за Н1 њен власник и власник Коперникуса Срђан Миловановић.

„Никакве контакте са Јеленом Карлеушом и њеним тимом нисмо имали о било каквој емисији коју би она водила, одговорио је Миловановић на питање Н1.

Foto Skrinsot N1

Жаклина Таталовић  Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар