Почетна » ЛЕПОТА ИГРЕ

ЛЕПОТА ИГРЕ

од admin
0 коментар

У Центру за културу „Владо Дивљан“ одржан је традиционални балетски концерт студија „AB Dance“, којим је обележен крај још једне успешне школске године и том приликом су додељене дипломе ученицима, који су вишеструки прваци и на домаћим и на светским такмичењима.

На концерту су учествовали ученици Основних школа „Милена Павловић Барили“, „Илија Гарашанин“, „Вук Караџић“ и „Карађорђе“, у класама балетских педагога Анђеле Брчкало, Иване Лазић, Ане Ђурић и Исидоре Бојовић, које су припремиле маштовите и захтевне кореографије, а у креацијама костимографа Кристине Вуковић.
Сваки концерт студија „AB Dance“ има своју тему, која се провлачи од почетка до краја. Ове године је тема била безбедност деце на интернету, а како је у публици увек присутан и велики број малишана и да би они разумели поруку заслужна је Сандра Арсенијевић, која са атрактивним и упечатљивим костимима и увек занимљивим, али ефектним приступом, употпуњује концерт глумачким интермецом.

Са више од 30 тачака мали балетски играчи показали су своје умеће играјући улоге вила, лавова, пчела, каубоја, до врло озбиљних рола у извођењу старијих група, у којима су приказани проблеми са којима се сусрећу данашња деца.

 

Снежана Недић

Можда ти се свиди

Оставите коментар