Почетна » МУП: Пронађене кутије на више локација у Београду, није реч о експлозивним направама

МУП: Пронађене кутије на више локација у Београду, није реч о експлозивним направама

од admin
0 коментар

Контрадиверзиона екипа МУП-а установила је да се у кутијама постављеним јутрос на више локација у Београду не налазе експлозивне направе

БЕОГРАД – Контрадиверзиона екипа МУП-а установила је да се у кутијама постављеним јутрос на више локација у Београду неналазе експлозивненаправе.

Како је саопштио Биро МУП-а за сарадњу с медијима, на више локација у Београду, у Немањиној 11, Кнеза Милоша 20, Немањиној 22-26, Немањиној17а и Влајковићевој 3-5, јутрос у осам часова пронађене су кутије, а контрадиверзиона екипа је установила да се не ради о експлозивним направама.

Припадници Министарства унутрашњих послова раде на вештачењу садржаја.

Кутије су величине 20x30x10 центиметара.

Како је раније речено у Информативној служби МУП-а Србије, на углу улица Немањине и Кнеза Милоша у Београду, на улазу у Владу Србије јутрос око 07.30 часова пронађена је једна кутија.

Обављен је контрадиверзиони преглед, али том приликом није пронађена бомба.

Како је раније јутрос јавила ТВ Пинк, пронађено је више сумњивих пакета непознате садржине испред зграде Владе Србије, министарстава и зграде Народне банке Србије, који су нађени код бројева 17 и 22, а у кутији је био животињски измет.

По откривању пакета, алармирана је полиција која је блокирала Немањину улицу и одмах позвала Контрадиверзиону јединицу МУП Србије, која је прегледала сумњиве пакете.

Око 8.30 сати полиција је завршила контрадиверзиони преглед три сумњива пакета остављена испред важних државних институција и утврдила да нема никакве опасности.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар