Почетна » МИША ВАЦИЋ ОПЕТ У БЛИЗИНИ ЂАКА Лидер Српске деснице се башкарио на такмичењу у београдској школи

МИША ВАЦИЋ ОПЕТ У БЛИЗИНИ ЂАКА Лидер Српске деснице се башкарио на такмичењу у београдској школи

од admin
0 коментар

У ОШ “Владислав Рибникар” у Београду јуче је одржан турнир ученика петих разреда у друштвеној игри “Пробој солунског фронта”, а као гост и суорганизатор на овој манифестацији појавио се и контроверзни Миша Вацић, председник Српске деснице. Он и Дејан Марјановић председник Сабора борачких организација Републике Србије били су покровитељи турнира тако што су поклонили комплете игре школи.

– Данас сам дошао да бодрим младе у жељи да уче српску историју и негују патриотизам. Увек ћу се одазивати оваквим манифестацијама јер на овај начин негујемо нашу традицију, будуће генерације уче о својој историји и својим славним прецима који су нам оставили нашу Србију као наше највредније наслеђе – изјавио је Миша Вацић и истакао да му је посебно драго што су две девојчице победиле у овој игри.

Турнир је организован у сарадњи директора школе Тање Стевановић и педагога Јелене Вујичић са аутором игре Гораном Радомировићем.

Ово, иначе, није први пут да Миша Вацић, први човек Српске деснице, обилази образовне установе. Подсетимо, у мају ове године он је присуствовао прослави Дана школе “Јелена Ћетковић” на Звездари, а његове фотографије са ученицима и професорима подигле су велику прашину у јавности.

Миша Вацић, бивши портпарол покрета “1389”, осуђиван је због различитих кривичних дела – ширења дискриминације против припадника ЛГБТ популације, држања оружја и ометања службених лица у обављању дужности.

Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар