Почетна » СКАНДАЛ: Студенткињама нудили снимање порнића преко омладинске задруге

СКАНДАЛ: Студенткињама нудили снимање порнића преко омладинске задруге

од admin
0 коментар

На сајту студентске задруге „Булевар“ појавио се оглас са наизглед наивним призвуком у коме се тражи да домаће девојке позирају „познатом скандинавском уметнику“. Чекајте само да видите по чему је познат!

Међу огласима намењеним пре свега студентима освануо је оглас који потражује, ни мање ни више него „већи број девојака“. О каквој се ствари ради тек наговештава обећање издашног хонорара.

„Поводом доласка П. Хегреа, познатог скандинавског уметника у акт/еротској фотографији потразујемо већи број девојака које би уз издашан хонорар позирале фотографу“, стоји у једном делу огласа који се налази на сајту задруге.

У овом тренутку вероватно се девојкама упали нека лампица, у питању је „акт“ или „еротска фотографија“, користи се и реч „уметник“. О укусима не вреди расправљати, али о неукусу свакако треба. Оглас саветује да се детаљније о уметнику обавестите на интернету.

Требало је и да упозори да се то не чини ако је још неко у соби. Ако провучете име Петер Хегре кроз Гугл видећете да је врло умешан и у видео продукцији.

Уместо слика које голицају машту ту су снимци који јој ништа не остављају. Призори еротске масаже, као и садржаји који вас воде до порно сајтова далеко су од уметности. На званичном сајту Хегреа налази се порнографија, а бројни снимци јасно указују због чега би уметнику могло да зафали девојака.

Из управе задруге „Булевар“ су нам рекли да им је овај оглас промакао.

„Примамо велики број огласа, а у том делу сајта они се убацују преко апликације. Имамо велики број огласа, а тај нисмо стигли да прегледамо . Биће уклоњен“, правдали су се из задруге.

Оглас је постављен 30. јануара.

Н. Г.    24 сата

Можда ти се свиди

Оставите коментар