Почетна » “УПРАВО САМ ПРЕТУЧЕНА У АУТОБУСУ ГСП” Девојка у болници након што ју је „путник УДАРАО ПЕСНИЦАМА У ГЛАВУ И ШУТИРАО“

“УПРАВО САМ ПРЕТУЧЕНА У АУТОБУСУ ГСП” Девојка у болници након што ју је „путник УДАРАО ПЕСНИЦАМА У ГЛАВУ И ШУТИРАО“

од admin
0 коментар

 Напад се, како је рекла, догодио данас око 9.30 сати на Зеленом венцу, због чега је позвала и полицију.

 

Мина не негира да је покушала да се одбрани, те је и она узвратила ударац старијем човеку при нападу. Након тога одмах је, каже, пријавила насиље.
 
– Легитимисала га је полиција која регулише саобраћај на Зеленом венцу и патрола после која је дошла. Прво су мене испитали и одмах убацили у Хитну помоћ и послали у Ургентни центар јер је био ударац песницом у главу и око из ког цури крв – написала је Мина на свом налогу на Твитеру.
 
У МУП-у нам је речено да нису за сада имали такву пријаву, а слично наводе и у Хитној помоћи. Међутим, из Ургентног центра потврђено је суграђанка примљена и да се тренутно налази на дијагностици.
 
У Градском саобраћајном предузећу потврђено је „Блицу“ да се инцидент догодио, али наводе да се све одиграло ван аутобуса, на станици, а да возач није хтео да се меша у тај сукоб.
 
Нападач приведен
 
Полиција је у Полицијску станицу Стари град привела мушкарца (82) који је, како се сумња, физички напао једну девојку приликом уласка у аутобус градског превоза. Како се сумња, он је данас на Зеленом венцу око 8.50 сати приликом уласка у аутобус, након вербалног сукоба, задао неколико удараца оштећеној у главу и тело, саопштено је из МУП-а.
 
О догађају је обавештено Прво основно јавно тужилаштво.
М. Петровић , М. Вранић     Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар