Почетна » Бољевац: Службеник МУП отео девојку?

Бољевац: Службеник МУП отео девојку?

од admin
0 коментар

Припадници МУП у Зајечару ухапсили су колегу М. Ј. (33), који ради у шалтерској служби, због сумње да је отео двадесетједногодишњу Београђанку

ПРИПАДНИЦИ МУП у Зајечару ухапсили су свог колегу М. Ј. (33), који ради у шалтерској служби, због сумње да је отео двадесетједногодишњу Београђанку у центру Бољевца. Њему се на терет ставља кривично дело принуда, јер је наводно уз примену силе, у свој „фолксваген поло“ угурао жртву претећи да ће је убити. Срећом, успела је да побегне и обавести припаднике МУП.

Према досадашњим сазнањима, М. Ј., који ради у ПУ Бољевац, је у видно пијаном стању из кафића у Улици Хајдук-Вељка, најпре покушао да извуче једну девојку. Она је успела да се отргне и побегне, али је М. Ј. изашао напоље и спазио Београђанку. Искористио је тренутак њене непажње и угурао је у аутомобил. Након тога, сео је за волан и додао гас.

Отета Београђанка је полицајцима испричала шта се десило и описала им аутомобил који је возио напасник. Инспекторима је то било довољно да брзо ухапсе М. Ј. У полицији кажу да ће против отмичара бити покренут дисциплински поступак, а уколико се докаже да је крив, остаће без посла. Њему је, након саслушања, одређен притвор у трајању до 30 дана.

Љ. ТРИФУНОВИЋ    Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар