Почетна » НОВА БАНДА ХАРА СРБИЈОМ: Нећете веровати шта отимају од сиротих људи!

НОВА БАНДА ХАРА СРБИЈОМ: Нећете веровати шта отимају од сиротих људи!

од admin
0 коментар

Крађа је узнемирила мештане који сада највише размишљају како да сачувају оно што им је преостало

За три дана лопови су опустошили стадо оваца Боривоја Антонијевића (63) из рудничког села Варнице, коме су из обора украли девет расних јагањаца спремљених за даљу репродукцију.

Како је данас у полицији у Горњем Милановцу саопштено, крађе су се догодиле у току ноћи и у њима је учествовало више особа, преносе београдски медији.

Овај сточар има запат оваца расе “виртемберг” и селектовао је јагњад за повећање стада јер поседује све услове за развој овчарства.

Он је изјавио да су лопови пре четири ноћи однели четири јагњета, а прошле још пет тежине до 50 килограма, чиме је причињена штета од скоро 1.000 евра.

Foto: Twitter/herdyshepherd1

“Све се догађало око три сата, јер после прве крађе сам дежурао и тада отишао да спавам, али су ме пробудиле овце које су тражиле јагњад и одмах ми је било јасно шта се догодило“, казао је Антонијевић.

Кућа овог сточара налази се поред самог пута Рудник – Белановица, а украдена јагњад ће највероватније завршити на кланици јер имају идеалну тежину.

Председник Месне заједнице Варнице Драгован Видојевић рекао је да је ова крађа узнемирила мештане који сада највише размишљају како да сачувају остале домаће животиње.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар