Почетна » Одржан 8. КУНГ ФУ ВУ ШУ ТРОФЕЈ БЕОГРАДА

Одржан 8. КУНГ ФУ ВУ ШУ ТРОФЕЈ БЕОГРАДА

од Други Пишу
0 коментар

Под покровитељством Секретаријета за спорт и омладину града Београда, 26.11.2022. године, у спортској сали Средње школе Гроцка одржан је 8. Кунг Фу Ву Шу Трофеј Београда, уз поштовање свих прописан мера епидемиолошке заштите.

На Првенству које отворено у 10:00 часова, интерпретацијом химне, након проглашења нејуспешнијих такмичара Српског Кунгфу Вушу Савеза за 2022. годину, Петровић Анастасије из клуба „Вук  011“ Гроцка, Томовић Алексе и Ангелески Иве из клуба Калуђери Калуђерица, наступило је 53 такмичара у дисциплини Санда лајт борби у узрасним категоријама – деца, млађи пионири и старији пионири оба пола, 37 такмичара у дисциплини Санда борби у узрастима – кадети, јуниори и сениори оба пола и 13 такмичара у дисциплини Тао Лу форме свих узрасних категорија оба пола из 11 домаћих клубова и 2 Клуба из Федерације БиХ.

Након доделе медаља по категоријама и пехара за најуспешније такмичаре, проглашени су и најуспешнији клубови Трофеја Београда: 1. Место клуб Калуђери из Калуђерице, 2. Место клуб Сребреница из БиХ и 3. Место клуб „Вук  011″из Гроцке.

Београдска Вушу Асоцијација као организатор такмичења дугује захвалност покровитељу такмичења Секретаријату за спорт и омладину града Београда, и господину Јанковић Милошу, члану већа за спорт општине Гроцке, који је својим присуством увеличао догађај, као и пријатељима спорта и Асоцијације: Општини Гроцка, Средњој школи Гроцка, Голијској води Ледена и Књижари ТУР Бајка 87.

За успешну организацију првенства испред Београдске Вушу Асоцијације најзаслужнији су тренери клубова са територије Општине Гроцка: Александар Петровић- клуб „Вук 011“ Гроцка и Милош Лазаревић- клуб Калуђери Калуђерица.

Можда ти се свиди

Оставите коментар