Почетна Локалне вестиГроцка Скуп у Пударцима због укидања аутобуса, уствари био скуп СНС-а против СПС-а

Скуп у Пударцима због укидања аутобуса, уствари био скуп СНС-а против СПС-а

Скупу није присуствовао председник Гроцке, рођени Пударчанин

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Данас је у МЗ Пударци, ГО Гроцка са почетком у 10. часова одржан скуп грађана позваних од стране председника једног од удружења пензионера. Скуп се уместо теме „укидање аутобуса“, претворио у СНС скуп на којем је доста изречено против локалног СПС-а.

Наиме, грађанима је речено да ће се одржати скуп на којем ће присуствовати неко из општине, како би се апеловало да се врати линија 467 (Врчин – Пударци -Доњи крај). На заказаном скупу, испред ГО Гроцка појавио се заменик председника Скупштине, Радољуб Јовановић-Ера. А о аутобусима се говорило-минут.

Председавајућу је рекао да што се тиче линије 467, то би требало да реши актуелни председник Гроцке, Драган Пантелић. Како је рекао Јовановић, председник о томе преговара и видеће шта ће бити. Упитан је Јовановић шта се дешава са амбулантом ДЗ-а у Пударцима, тачније зашто се не отвара, окупљени су добили готово идентичан одговор- питајте председника Гроцке, Драгана Пантелића. Тачније, Јовановић је рекао да је потребно да се обезбеди преко 1240 картона, како би амбуланта почела да ради, као и да ће то покушати да реши Панта (Драган Пантелић, прим аут.)

Затим се скуп претворио више у политички – напредњачки. Председник пензионера је затражио да се његовом удружењу да већи простор- хала Дома културе, а затим је председавајућу почео да говори у име странке.

  • То би требало да пазите и да знате за кога да гласате на следећим изборима. Сви знате да је овде СПС јак, а ми треба да смо уједињени, нама су сада потребни гласови. Треба сви да гласају за СНС и Александра Вучића, рекао је присутнима Јовановић.

Интересантно је то да је актуелни председник ГО Гроцка, Драган Пантелић је из овог насеља, међутим данас се није појавио на скупу. За све што је било тешко од тема, данашњи председавајући „пребацио је лоптицу“ управо на Пантелића, док је тражио да у његовом родном месту сви буду сложни и не расипају гласове на СПС.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди