Почетна » Комби „Зеленила“ јурио преко 130 км/х

Комби „Зеленила“ јурио преко 130 км/х

од admin
0 коментар

Комби новосадског „Градског зеленила“ снимљен је како јури преко 130 км/х кроз Ветерник, преноси портал 021.рс.

Портал наводи да је снимак настао у суботу 16. јануара око 13:45 часова у и да је управа предузећа након њихове дојаве казнила возача.

Снимак дивље вожње је забележио Новосађанин којег је претходно претекао комби „Зеленила“, при чему је прошао кроз „маказице“.

„Мене је комби обишао у Ветернику између стадиона ФК „Ветерник“ и Рено куће „Секулић“, при чему је улетео у „маказице“ возачима који су ишли у сусрет. Он је ишао у правцу Сајилова. Појурио сам га да то забележим. Таблице се на снимку лоше виде, али ни ја нисам сигуран за задња два слова НС:010ЦЕ. Опет, „Зеленило“ толико комбија па ће се лако препознати“, испричао је овај Новосађанин за 021.рс.

Он каже да је комби пратио око минут док није направио снимак, након чега је успорио, а возило је нестало у даљини.

У ЈКП „Градско зеленило“ су за 021.рс саопштили да су на основу снимка који су добили, одмах формирали дисциплинску комисију која је испитала овај случај и санкционисали су возача јер се јасно види да возило предузећа прави саобраћајни прекршај.

„У најкраћем року је проверено и утврђено о ком возачу се ради и којим возилом је управљао и он ће, због угрожавања безбедности учесника у саобраћају, бити адекватно кажњен. Природа посла „Зеленила“ не изискује потребу за брзом вожњом која може да изазове погубне последице по животе грађана и имовину. Такве појаве морају се у корену сасећи, како би се смањио број саобраћајних несрећа“, наводе из „Зеленила“.

Из овог предузећа су се захвалили грађанину који је снимио овај прекршај 021који га је проследио.

021.РС/Б92

Можда ти се свиди

Оставите коментар