Почетна » Смрскао супрузи главу пред децом!

Смрскао супрузи главу пред децом!

од admin
0 коментар

Стеван Којић (29) из Јагодине, учесник ријалити емисије ДНК, претукао је насмрт своју супругу Жаклину (26), јер је сумњао у њену верност!

Побеснели муж рукама и ногама тукао је своју жену пред њихово двоје деце, од две године и једанаест месеци, док није схватио да је мртва у четвртак око 23 сата у изнајмљеној помоћној згради у улици Петра Кочића 16 у Јагодини.

Он је одмах ухапшен и све време је плакао и био видно потресен. Оно што је све запрепастило јесте да је човек имао модрице по рукама и ногама, које је задобио док је тукао жену. Према речима најближих комшија, Стеван је Жаклину целе зиме жестоко физички злостављао и закључавао у кућу са двоје деце, јер је сумњао да деца нису његова.

– Свакодневно сам је виђала са модрицама на лицу и по телу. Причала јој да она то не може да издржи и да га пријави. Међутим, плашила се да ће је убити ако га пријави и није смела – прича њена комшиница из заједничког дворишта Сенка Делетић.

Према њеним речима, преко дана покушала је да уђе код ње у кућу и да је види, али врата су била закључана. Стеван их држао под кључем, није могла да излази са децом. Позвонила је, али нико није излазио. Помислила је да ју је због модрица непријатно и срамота да изађе.

– Супруг и ја ништа нисмо чули критичне вечери и ноћи. Легли смо око 23 сата, али после двадесетак минута видела сам гужву, полицију и Хитну помоћ. Није било дана да је није добила батине, упозоравала сам је, и на крају ју је убио. Смрскао јој је главу и лице до непрепознавања. Ставили су је у лимени сандук. Деца су вриштала и плакала за мајком. Полиција је причала да је убиство монструозно – присећа се Сенка кобне ноћи.

Није јој веровао: Жаклина Којић | Фото: фацебоок

– Питала сам Стеву да ли су сада твоја деца, казао да јесу и питала сам га што жену малтертираш, међутим, он је наставио још жешће од уторка, када је видео њено признање да је била на кафи са бившим момком, да је туче и отерао је у земљу – кроз јецаје говори Сенка.

Она је објаснила да је њен бивши момак из девојачких дана Стевану пребацивао: „Види је л‘ твоје или моје дете“, и хранио његову љубомору, односно кажњавао њу преко њега, и додала да је раније Стеван долазио кући и тукао је, тврдио да деца нису његова, а она је тврдила да јесу.

Како „Ало!“ сазнаје, Стеван ће бити саслушан у оквиру тужилачке истраге у Вишем тужилаштву у Јагодини.
Деца траже мајку

Према договору са центром за социјални рад деца убијене су смештена код родитеља покојне Жаклине у Лапову, јер су Стеванови родитељи разведени већ више године. Деца су присутвовала мајчином убиству и траже мајку, кажу у том центру. Стеван Којић је као малолетан био жртва насиља и њега је отац Станимир тукао и наносио му повреде. Пре три године Стеван је осуђен на шест месеци затвора условно због наношења физичких повреда оцу.

Била је скромна и добра

Жаклина је рођена у селу Брзан код Баточине, где је завршила основну школу, а касније је прешла да живи у Лапово. Њене комшије из села и њена бака кажу да је била веома скромна и добра девојка.
– Била је изузетно тихо дете. Добро, пре свега, и лепо васпитано. У школи је била добар ђак. Чули смо да је била у тој емисији, али не знамо због чега – каже за „Ало!“ један од комшија. Б. Н.

 

(ALO)

Можда ти се свиди

Оставите коментар