Почетна » ВУЧИЋ СЕ ОБРАЋА ВЕЧЕРАС ЈАВНОСТИ! Ухапшен председник Гроцке осумњичен као налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића?

ВУЧИЋ СЕ ОБРАЋА ВЕЧЕРАС ЈАВНОСТИ! Ухапшен председник Гроцке осумњичен као налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића?

од admin
0 коментар

Председник Србије, Александар Вучић се данас вратио из Давоса где је учествовао на Светском економском форуму.

У изјави новинарима, уочи повратка у Београд, рекао је како „чује да има важних вести у земљи“, или да „може да их буде, тако да треба да се враћамо и да решавамо проблеме у земљи“. Како је речено, ванредно ће се вечерас обратити грађанима Србије, најавила је прес служба председника Републике. Према незваничним сазнањима Жиг Инфа, повод за обраћање Александра Вучића јавности у Србији могло би да буде да је ухапшен председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић. Наиме, према незваничним сазнањима Жиг Инфа, којег је потврдило више извора, данас у послеподневним часовима ухапшен је председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић- Сима. Према истим сазнањима, Симоновић је тренутно у полицији (29. новембар)где даје изјаву. На терет му се ставља више кривичних дела међу којем је и сумња да је налогодавац за паљење куће новинара нашег портала Милана Јовановића. Подсетимо се, у ноћи између 11. и 12. децембра прошле године запаљена је кућа нашег колеге Милана Јовановића. Пре тога, у октобру месецу претучен је главни и одговорни уредник Жељко Маторчевић. Милан Јовановић је за покушај убиства на њега оптужио директно председника ГО Гроцка Милана Јовановића. Десетак данас након подметнутог пожара,министар М унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је расветљен случај паљења куће новинара Милана Јовановића у Улици гробљанској у београдском насељу Врчин у ноћи између 11. и 12. децембра. Због сумње да су учествовали у овом догађају, полиција је привела три особе – А. М. (25) и Б. С. Ц. (37), којима се на терет ставља да су запалили кућу, као и И. Н. (41), за кога се сумња да их је ангажовао да то ураде. Према незваничним сазнањима Жиг Инфа, Вучић је у Давосу добио пацке од представника Европе због нерешавања случаја напада на новинара Јовановића. У Давосу је и обећао да ће случај решити за 7- 10 дана.   ЕЖИ  

Можда ти се свиди

Оставите коментар