Почетна » Ђорићи: Гомила лажи и наставак манипулације корумпираног катастра из Гроцке

Ђорићи: Гомила лажи и наставак манипулације корумпираног катастра из Гроцке

Одговор на саопштење катастра Гроцка

од Жиг Инфо
0 коментар

Ђорићи из Врчина, који су споменути у саопштењу катастра непокретности из Гроцке, кажу да је изнета гомила лажи и манипулација од стране исте установе.

Њихов одговор, преносимо у целости:

  • Прво ако је објекат срушен како је Д. Ђорић у оставинској расправи могао да наследи исти 2016. год? Зашто се објекат тада није брисао? Друго, на месту те куће се јасно може видети објекат који је доста већи од овог који је споран,тако да није геометар тај који треба да утврди да ли је објекат срушен или узидан у постојећи. Треће, начелник је лично признао да се догодила грешка. Четврто, никакви елаборати и глупости не могу да бришу имовину БЕЗ САГЛАСНОСТИ СВИХ ВЛАСНИКА УКОЛИКО ИХ ИМА ВИШЕ! Такође пресуда коју су доставили у наводном елаборату је од стране Вишег суда у Београду оцењена као неспроводива.Уговор о поклону који се спомиње се односи на Р. Ђорића и Вл. Ђорића те тај део намерно прескачете. Вл. Ђорић је отац До. Ђорић од кога је наследио половину тог објекта 2016.

    Та пресуда коју су приложили, која је неспроводива, се односила на поделу плаца. Кућа није била предмет у том процесу.

Подсетимо се, како смо раније објавили у причи о Ђорићима, срж проблема, јесте да је катастар непокретности у Гроцкој, на основу захтева само једног од власника парцеле, донео решење  о измени података, тако што се уклања породична стамбена зграда а на основу елабората издатог од стране једне геодетске радње.

Можда ти се свиди

Оставите коментар