Почетна » Грочанска посла: Како један функционер паметује, док један „опозиционар“ лупета

Грочанска посла: Како један функционер паметује, док један „опозиционар“ лупета

Заслужују да буду безимени

од Жељко Маторчевић
0 коментар

„Никад не показујте знање пред неким ко га има мање а притом има веће звање, јер вам може направити срање“

Управо је овако уз своју фотографију на друштвеној мрежи Фејсбук објавио пост, локални шеф једне владајуће одборничке групе у Гроцкој. „Шеф“ истих оних који не могу један најобичнији банер са ликом њиховог творца да закаче у Гроцкој како треба, већ тамо види згужван и поцепан због оваквог филозофирања и не рада.

И сад постављам питање да ли је то локални шеф одборника мислио на неког главнијег од њега? Да није, не дај Боже на оног што се све пита у Србији?

Не знам, ко то може да буде изнад њега, када шефује најјачој странци на локалу. Па се просто човек замисли његовом посту.

Можда и да тумачимо да тај који ово написа и сам на неком звању, а они заиста праве срања. И ту треба заправо честитати локалном шефу одборничке групе на храбрости да призна ко су и шта су они.

Затим одемо мало и до супротног табора. Тачније до оног који неће удружено против ових први, јер сматра да треба да постоји неко трећи, тј. они.  Па тако по један човек представља и странку и удружење и ко зна шта још. А они су уствари трећи јер их нико неће.

Какав нам је изборни систем, можда овај калуђерачки „опозиционар“може и да гласа више пута. Као особа А – повереник странке, особа Б- председник удружења грађана.

И тамо тај опозиционар испаде ко из приче овог првог функционера. Има звање и то најмање два, повереник и председник, а само прави срање.

Па тако од тог опозиционара можемо прочитати да Гроцка није Градска општина (ГО), већ обична општина (СО). Или да у Гроцкој имамо давно угашени ЈКП, а не Еко Гроцка д.о.о као већинско приватно предузеће, па ћемо „затражити смену директора“.

Исти тај опозиционар каже да је његово удружење потписало споразум о заједничком наступу са још две странке. С друге стране кажу да странке не могу потписивати споразум са удружењима.

Све у свему, у Гроцкој, што би рекли ови са „звањем“,  стално неко срање. И све то због друштвених мрежа.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар