Почетна » И у Лештанима представљена стратегија напредњака за привреднике

И у Лештанима представљена стратегија напредњака за привреднике

Извештај са састанка СНС-а Гроцка

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Пре него је одржан састанак ОО СНС-а Гроцка у Калуђерици, одржан је састанак у Лештанима. И овом састанку су председавали повереник Андрија Чупковић, Никола Крајновић и Богдан из Младеновца.

Атмосфера на састанку је била готово иста као и са оног у Калуђерици. Повереник Чупковић доминирао је у свом привилеговању чланства, користећи методе које су само њему својствене – понашајући се према својима као према непријатељима.

Стратегија напредњака у Гроцкој за следеће изборе дефинитивно ће бити приморавање привредника да јавно подрже њихову листу, а биће им понуђено и десетак места, додуше на дну исте. Биће интересантно ако напредњаци у Гроцкој испуне све оно што им је наредио повереник Чупковић, јер пронаћи по 10 привредника из сваке Месне заједнице по Гроцкој је готово немогућа мисија.

Иначе, међу напредњацима се спекулише да ће доћи до повратка неких већ виђених имена.  Спекулише се и да ће помоћник председника Гроцке, Мирољуб Јевтић бити главни у кадрирању за следеће изборе што се тиче севера општине. Где је Јевтић, како спекулишу напредњаци, ту је и Меда (Предраг Јанковић), као и бивши председник Гроцке, Владан Зарић. Међутим, питање је да ли су та спекулисања и оправдана.

Оно што је сигурно, међу напредњацима нема места за Горана Пекарског, практично дојучерашњег народног посланика СНС-а. Можда би Пекарски и хтео да се удоми, али га нико не зове. И то ће бити интересантно видети колику ће штету Пекарски нанети напредњацима. Познат по оштрим речима које употребљава по потреби, а имајућу у виду да је готово до јуче са њима сарађивао, Пекарски може бити озбиљан преблем напредњацима на следећим изборима.

 

Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Фејсбук/ОО СНС Гроцка

 

*Лични став

Можда ти се свиди

Оставите коментар