Почетна » После дужег времена није ме срамота да кажем да сам Врчинац

После дужег времена није ме срамота да кажем да сам Врчинац

од admin
0 коментар

Са својих плећа су збацили ,,јарам“ који их годинама притискао. Јасно и гласно су рекли „не“ функционерима у општини. Доста нам је више злостављања, понижавања, омаловажавања и диктатуре. Хоћемо у 21. век и не дозвољавамо да нас враћате у 19- ти. Хоћемо да живимо достојанствено и обезбедимо будућност нашој деци.

У Врчину данас имамо 9.о22 становника. Ко то хоће да уништи достојанство и поштовање ових часних људи? Оно је урођено у сваком човеку и оно се не може изгубити. Држава и политичари морају респектовати сваког човека као особу, а не да му служи за једнократну употребу и да га користи као гласачку машину, да га затим одбаци као употребљени убрус. Грађани Врчина су устали и једногласно рекли не. Доста им је понижавања и омаловажавања од људи којима су указали поверења. Хоће да живе достојанствено. Доста им је да гледају у суве чесме, да не могу да одржавају личну хигијену своје породице, а по кућама и двориштима се шири несносан смрад од отворених колектора.

Куда иде њихов новац са којим пуне општинску касу? Да ли се он наменски троши? Зашто не одговарају на питања грађана и новинара? Зашто су на улазу у општину поставили страже и не дозвољавају улаз грађана и медијима који раде у интересу грађана?

Не боје се они грађана ни медија. Они се боје питања на које немају одговоре.

Браво грађани Врчина ! На протесту нема партијских обележја.Нема организатора протеста, већ јединство да би сачували своје достојанство. Тако се бори за боље данас и сутра.

Међу првима сте устали у Србији да би сачували своје достојанство.

Што се мене тиче, редакција Жиг инфа Вам се захваљује на спонтаном аплаузу, а ми вам обећавамо да ћемо увек бити уз ВАС и штитићемо ваше интересе.

Врчинац, Милан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар