Почетна » Пантелија и његове жене

Пантелија и његове жене

од admin
0 коментар

А он у улози болешљиве сеоске удаваче, белосветске играчице трбушног плеса, ветеринара искусног у штројењу бикова и  коначно, естрадна звезда на месту председника. Био би још већа звезда да нема локалних новинара који све износе у јавност.

Најновија мука председникова је одлука о додели новца удружењима. Где баш њега снађе да и ове године деле неки новац из буџета, баш сада када је председник заузет у својим просторијама давајући интервју својој саветници за медије.

У том тренутку, звони председников телефон, зове обезбеђење.

-Председниче, председниче, ОНИ су ту у центру шетају се, која је директива?!

-Молим, па како , па где, па не знам. Окрену се према саветници сав узнемирен и угледа  фототапет коју је по узору на саветницу недавно залепио у свом кабинету. На фототапету , палма на обали мора…

-Тако је, палма као Палма, узвикну председник и дода у телефон, позовите ми жене из комисије, а ти пиши: „ако се они што жигошу појаве, стриктно их преусмери на њих, а ја ћу до тада побећи на задњи излаз.

Јер, када су новинари Жиг инфа дошли у зграду ГО Гроцка, и затражили да их председник безусловно прими , због поновне коруптивне радње у вези додељивања средстава удружењима, обезбеђење их је дочекало речима: „Ја за то немам овлашћење, речено ми је да позовем Биљу или Ивану да вас приме“..

Тако и би. Новинари Жиг инфа се појавише у згради, а обезбеђење их преусмери на жене. Три жене,  послате да бране част и образ председника Драгана Пантелића. У великој сали ГО Гроцка, жене су дрхтале не знајући како да одбране оно што је Комисија донела. Знају да им је тако наређено и да оне ту ништа не могу.
Ако ме питате да ли ми их је жао, одговорићу да није. Саме су пристале да буду потлачене. За мене су жене стуб друштва, ослонац сваке породице.

За председника Гроцке, оног са почетка ове приче, оне су ту које имају мошнице. Јер, није крив председник Гроцке што његов постављени Већник одлучује присилним незаконитим радњама о одлуци, већ Жиг инфо што о њима истражује. Од силне температуре, коју добија врло често од како је на месту председника, мошнице су му се смањиле, те је у канџе тих новинара који жигошу послао жене. Нема чак ни оног Већника које је исте уценио да „одлучују“ како он каже, а не по правилнику и Закону. Нема, већ само жене.

Све ме наводи на размишљање да Пантелија добија још један надимак, рецимо Панта – Сиса. Мислим, толике жене да бране председника.

Још 2016. сам написао да „Грочани воле садо-мазо секс“ , у којем сам навео, између осталога да жртва у великом броју случаја заволи свог злостављача.

Не треба заборавити ни духовног гуруа председника Гроцке, вечитог заменика Београда, који је рецепт „брањења женама“ применио још 2019. године пред Скупштином града .

 Ипак, за разлику од „београдских жена“, данас су грочанске жене дрхтале од страха, јер знају у шта их је председник увалио. Оне су те које су потписале срамне одлуке о додељивању средстава удружењима. Њихов потпис је на документацији, а председник Гроцке ће поништити конкурс и свалити кривицу на, управо на те жене. Осим ако се жене не побуне?

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар