Почетна » Грађани Гроцке

Грађани Гроцке

од admin
0 коментар

 

Сваке године се из општинског буџета издваја 100.000 евра, да би пратили председника Србије на одржавању његових говора. Свима је познато да су то особе у касном животном добу,са малим примањима болесни,изнемогли и гладни. Њих није тешко преварити, тако им обећавају путовања по бањама а „случајно“ се нађу на митинзима њихове странке.

Тако се десило да су се (не својом вољом) случајно нашли у Бусијама да би слушали говор председника. Добро нам је познато значење речи БУСИЈА,(заседа или заклон где се чека наилазак непријатеља).
Добро се сећамо изговорених речи Васе Чарапића док се обраћао устаницима:“Начи пајсад` вамо! Овде ће двадесет вас да направи бусију, док ми напредујемо“. Ко је коме правио бусију на овом митингу? Према информацијама Жиг инфа, бусија је била за Дејана Влашковића, заменика председника општине Гроцка. Бусију у Бусији су направили већник Стефан Дилберовић и шеф одборничке групе Миленко Буквић.Циљ им је био да дискредитују Влашковића да „наводно напушта скуп“, и да као такав не заслужује да буде у руководству општине, а ни члан СНС-а. Да ли им је то успело?

Које су то особе што гласају за људе са металном ретардацијом, односно са оваквим коефицијентом интелигенције показаће време које је пред нама.Смрад се не шири само са депоније из Винче, гори је смрад који долази од „политичких фукара“ општине Гроцка.

Ускоро ћемо видети да ли је успела бусија у Бусији?

Милан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар