Почетна » Рајкова крема као помоћ за делегирање будућег председника ОО СНС Гроцка

Рајкова крема као помоћ за делегирање будућег председника ОО СНС Гроцка

Пантина папазјанија

од Жељко Маторчевић
0 коментар

На седницама Месних одбора напредњака, Калуђерица 1,2,3, Гроцка, Врчин, Винча, Лештане-Старо насеље, Лештане-Ново насеље, Бегаљица, Камендол, Болеч, Заклопача, Пударци, Ритопек, Живковац, Брестовик, Умчари и Дражањ, уз присуство великог броја чланова странке, једногласно су изабрани председници Месних одбора, као и делегати за Изборну седницу Скупштине Општинског одбора СНС Гроцка. Предлог свих Месних одбора за новог председника Општинског одбора СНС Гроцка је Драган Пантелић.

Будући нови председник ОО  СНС Гроцка, родом је из насеља Пударци. Упућени кажу да се тренутно преселио из родног места, како би био ближи свом послу, односно близу зграде ГО Гроцка јер је, ускоро изабрани председник ОО СНС-а и председник ГО Гроцка. Зграда до пијаце је, како кажу његови најближи сарадници, његов нови дом. То и не зачуђује, јер по сопственом признању будућег председника ОО СНС Гроцка,  Пантелића је жена напустила, син му се одселио, а са оцем није у добрим односима. Како му је породично стање, такво му је стање и у приватној фирми у којој је већински власник, а која је од прошле године у стечају.

Можда ће сада неко упитати, а зар мора да се помиње породица председника Гроцке и будућег председника ОО СНС-а, али њихово спомињање је врло често из уста оног који је челник Гроцке и, врло извесно, председника Општинског одбора највеће странке у Србији. А ако их он често спомиње, ред је и да споменемо тај податак. Зашто не испричати муке које муче садашњег и будућег председника?

Да се вратимо на избор делегата. За делегата испред МО СНС Пударци, изабран је Рајко Кузмановић. На седници на којој је изабран Кузмановић, један од присутних поставио је питање које су то заслуге делегата који се бира и где је био до сада и шта је учинио за странку. Међутим, одговор није стигао.

Ко је заправо делегат из Пудараца?

Рајко Кузмановић је отац једног од радника ПДМ Агрофруита који је, практично, десна рука актуелног председника Гроцке задуженог за интернет и друге програмерске задатке. Према сопственом признању Драгана Пантелића, млађи Кузмановић био је задужен да „пробије заштиту“ нашег портала. Од свега, јуниор Кузмановић је успео само да констатује да је „сервер Жиг инфа изузетно чуван“.

Кузмановић јуниор је и власник парцеле 733/9 КО Пударци, која је раније по сумњивим околностима откупљена од Земљорадничке задруге „Пударци“, а коју користи предузеће у већинском власништву председника Гроцке.

Опширније – ОВДЕ

Сениор Кузмановић, односно делегат Рајко запослен је у Институту у Брестовику, поседује и приватно предузетништво у виду израда „лековитих“ крема за све и свашта, познате као „Рајкове креме“.

Његовим избором, практично, актуелни председник Гроцке, а будући ОО СНС-а, обезбедио је себи глас на данашњим изборима.

 

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар