Почетна » Данас су напредњаци фарбали паркић у мом крају поред разрушене амбуланте

Данас су напредњаци фарбали паркић у мом крају поред разрушене амбуланте

од admin
0 коментар
ambul

Врло добро се сећам да сам их истог момента „напао“ на друштвеним  мрежама да нису они обезбедили те клупе, јер нису дали новац из свог џепа, тако да их они нама нису обезбедили. Убрзо је стигао одговор на мој коментар у којем се наводило, парафразираћу, да је тачно да они нису клупе финансирали али да су се потрудили преко града Београда да те клупе буду послате за Пударце.

Такође се сећам да је садашњи одборник из Пудараца био запослен при Месној заједници и да је тај паркић, колико – толико одржаван. Кошена је трава редовно, а ограда „шишана“. Било је поприлично чисто.

  1. године на власт у Гроцкој долази коалиција окупљења око СНС-а. Исте године укидају се Месне заједнице и на примеру тог паркића се могло видети чему све то води. Није прошло тако пуно времена а клупе су почеле да пропадају, трава да буде све већа а жива ограда прерасла у малу џунглу. Критиковао сам и то. Онда су се тадашњи напредњаци досетили да у том паркићу изграде справе за вежбање. Тадашњи креативни тим напредњака у саставу Радојевић, Дилберовић и Буквић су то осмислили. О цени постављених справи за вежбање да не причамо, јер за толико потрошени новац могао је још и објекат да се изгради, а не да теретана буде на отвореном.

Још приликом постављања такве теретане, отворено сам упитао ко ће исту да одржава, када у Гроцкој евидентно не функционишу ни службе које ће траву да покосе. Како то бива, стављен сам на стуб срама јер, како се наводило, ружим просперитет општине, такође су пале и оптужбе да сам некаква опозиција и слично.

Данас, 9 јуна 2020. Године, пред све опште изборе у Србији група активиста Српске напредне странке дошла је и до мог места и фарбала клупице које „ономад“ поставише социјалисти.

Да се разумемо, немам ништа против тог геста. Сигурно је лепше када се нешто офарба, барем на изглед, али ме  муче многа питања..

Данас, док су фарбали клупице, напредњаци су били поред разрушене амбуланте. А та амбуланта је срушена за време њиховог мандата. Оног тренутка када је амбуланта почела да се урушава, бунио сам се и за њу. Опет сам био издајник своје земље… Затим је бивши председник Гроцке и СНС-а обећао Пударчанима уместо амбуланте капелу.. Капелу коју није  изградио..

Зграда амбуланте постала је прави објекат из хорор филма. Мека за стециште наркомана и ко зна кога још.. Зашто се људи чуде што се ту, ако се уопште то и дешава, скупљају наркомани?

 ambul

Па уђите ви у онакву амбуланту. Ја сигурно не бих, осим да сам надрогиран… А пошто нисам надрогиран, не пада ми ни напамет да будем на таквом месту, поред таквог објекта, разрушених справа, поломљених клупица…

 ambuuuuu

После неколико година, надам се да се сад види ко је ту издајник а ко нам је упропастио све.

 klup1

Недавно је на чело напредњака у Гроцкој дошао Пударчанин, Драган Пантелић- Панта. . Ретко ћете наћи неког у Пударцима да има лоше речи о Панти и који се неће упитати шта тражи он у „политичаре“.

Да се не бавимо питањима, да пређемо на чињенице. Српска напредна странка је у протеклих пар година имала највеће буџете у историји Гроцке. Да вам појасним, напредњаци су имали буџет за годину дана,  колико неке прошле владе за  две-три године. Па да ли је могуће  да од таквог буџета ми немамо предузећа која се баве одржавањем паркова, зелених површина и слично? Зар то морају да раде чланови СНС-а? Морам, ипак и да се упитам нешто.. Шта би било када би свако од нас узео у руке четку и фарбао шта стигне? Не озбиљно, могу ли ја сутра да одем у исти паркић и да офарбам клупе у розе боју?

Сетим се тако да смо постављали одувек питања а затим… (најежих се) о притисцима, уценама, разноразним малтретирањима од стране напредњака у Гроцкој, да ли треба да вам причамо ми са Жиг инфа?

Изгурасмо ми некако то на својој кожи. На срећу сви смо живи, само можда не баш   здрави због свега..

Уствари, зашто сам ја све ово написао? На челу грочаснког СНС-а је сада Пударчанин Панта. Не сумњам да има добру организацију у сопственом предузећу и да није добар привредник који ће заиста помоћи свакоме коме је помоћ потребна. Само, морамо да узмемо у обзир да он у свом предузећу је сам бирао своје раднике, сараднике итд.

А кога имамо данас у СНС-у Гроцке? Већина оних који су учествовали у “  таквим делима“, подржавајући бившег председника Гроцке и СНС-а су сада око Пантелића. Па реците ви мени, како може неко уопште да буде успешан поред таквих људи? Пустите ме фразе „Није он лош, само се дружи са погрешнима“.

simipan

Само један, од хиљаду примера

Свако бира своје друштво, сараднике, пријатеље.. Питање је да ли Пантелић може да изабере своје сараднике у странци која још од децембра 2018. године није успела да очисти своје редове у Гроцкој .

И данас у СНС-у Гроцка имате људе који су до јуче тапшали Симоновићу. Чак и оног момента када је колеги Милану запаљења кућа, када сам пребијен, многе моје колеге понижаване… .

 Знате,  ја не познајем просту реченицу „Морао сам“.

 Даћу вам пример:

Мене неко натера да убијем човека. Ја га убијем, и када ми дође суђење ја кажем „Па морао сам“.. Мучи ме одговор да ли ћу због просте реченице „морао сам“  бити ослобођен…

 

Жељко Маторчевић

 

*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар