Почетна » Владимир Савић: Госпођо Дакић НЕМА ЛАКИХ ДРОГА

Владимир Савић: Госпођо Дакић НЕМА ЛАКИХ ДРОГА

од admin
0 коментар

Јавне личности већ дужи низ година не воде рачуна шта изјављују, и какве последице њихове јавне изјаве могу проузроковати у јавности, поготово код младих.

Шта госпођа Снежана Дакић приватно мисли о марихуани је њено лично мишљење, али јавно говорити да је марихуана мање штетна од алкохола и дувана, и да су мање последице да неко неког за воланом удуван може да убије НИСУ НОРМАЛНЕ.

Госпођо Дакић ЛАКИХ ДРОГА НЕМА, и то запамтите за будуће. Колико људи за воланом гине услед конзумирања марихуане када им се појаве СИВИ ОБЛАЦИ и ЛЕТЕЋИ СЛОНОВИ услед смањених психомоторичких способности реаговања и уочавања препрека на путу, знамо сви ми који смо радили или радимо и даље на таквим пословима, на којима се сусрећемо са уживаоцима наркотика. Ако Ви госпођо Дакић возите удувани ( пошто из вашег интервјуа могу закључити да сте га дали на основу личног искуства) неумесно је и веома опасно је лични став и мишљење делити јавно, у виду интервјуа који сте дали за магазин СТАР.

Ваш интервју, као и ранији слични интервјуи Ваших ВИП ЈЕТ СЕТ условно речено “ колега“, довео је до тога да данас имамо више ДИЛЕРА, него саме деце и омладине.

За Вашу информацију г-ђо Дакић пре два дана преминуо је млад спортиста од 17 година, након конзумације дроге на једном од београдских сплавова.Колико ће још њих пробати и уживати у наркотицима, возити удувани чиме ће поред самих себе угрозити и друге учеснике у саобраћају након овог Вашег интервјуа? Питате ли се то г-ђо Дакиц?! Да ли сте свесни да сте и Ви возач, да имате дете у колима, и да недај боже, удувана стока и Вас може да угрози у саобраћају?!

Можда Ваш интервју није имао лоше намере, јер Вас лично познајем дужи низ година, али мораћете се сложити да сам интервју, може имати више штетних последица од оног нашта сте Ви циљали у току давања интервјуа.

Лоше сте поређење направили. Прочитајте и информишите се мало више о штетности и утицају наркотика и паихоактивних супстанаца, па онда дајте интервју и поређење. У сваком случају желим Вам свако добро.

За крај, напоменуо бих да и закон у Холандији не дозвољава да се вози под опијатима, односно марихуаном чије је конзумирање иначе дозвољено.

Владимир Савић,

бивши полицајац, прималац многобројних награда, ПУ за град Београд који је сам пре годину дана дао отказ, због све учесталијег каљања угледа службе, како од стране полицајац а тако и од стране самог врха мупа РС.

Насловна фотографија: Са једне од акције заплене наркотика

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар