Почетна » ВОЂА ЈЕ ЈЕДАН ЖИВЕО ВОЂА У љубави вере немам

ВОЂА ЈЕ ЈЕДАН ЖИВЕО ВОЂА У љубави вере немам

од admin
0 коментар

Знате шта је занимљиво у целој овој причи званој политика? Народ који сада подржава ове „промењене“ је  истом љубављу деведесетих волео Слобу Милошевића а онда се десило то да га је наједном замрзео.

Били су вољени толико да могу сами да формирају власт!!

Свестан сам да изазивам јед код оних који воле ове у тренду. Свестан сам да ме не схватају шта им говорим јер исти ти људи су били и деведесетих само са другим модним детаљом , беџом. Исти је то ков људи. Исти систем маркетинга се ради само мало модерније, ипак је сад 21. век.
 
Сада у њиховим ушима и очима ја нисам у праву и негативац сам. Ништа ново, већ виђено,  бар што се мене тиче!  Но, време ће показати ко је био у праву а ко не.  Само што ће тада иста та маса „ промењених“да крене против оног  „ најпромењенијег“ кога сада воли до границе божанства и заборавиће да су мрзели нас који смо им говорили на време истину.

Мислим да „најпромењенији“ неће бити толико популаран као брачни пар деведесетих и  љубав према њему биће краћа. Народ ко народ ће да попизди, па ће да заталаса а “АД СНС”има да се чуди и у неверици гледа сопствени крах као некад АД СПС & ЈУЛ двехиљадите године. Народ увек заталаса када је већ све скоро уништено.   Рецимо да ће овај текст бити сведок! Живи били па видели…

Некада су полтрони и улизице радиле свој посао дискретно. Данас је то све транспарентно! Полтрони и користољупци јавно раде своја улизивања, туторења, слаткоречиве пароле и сл. Па сад им и тепају са Гашке, Вучко, Стефи, Симче, Јаца… Оваквих појава није било деведесетих, чак и тада су полтрони имали више достојанства него ови нови у „промењеном „добу!

Љубав према АД СНС-у је стечена на истраживању разних агенција, а резултати се непрестано понављају путем медија.Утисак је да је и некадашњи „Утисак недеље „постао Утисак среде,  међутим и утиску некад дође крај, па се стекне нови утисак да је све ово био утисак а конкретних дела нигде! Такав пример имамо широм Србије. У немоћи да било шта од предизложбених обећања испуне, окрећу се организацији верских обреда и за то троше оно што им је једино преостало, наду! Мислећи да уз Веру иде и „Нада“ као две најбоље другарице. Нада је одавно отишла а и Вера ће за њом ако овако наставе.

А док ви чамите уз телевизоре где вам трешти господин ПИНК, смејете се курсаџијама, дивите се ” Фарми ”,  рачуни ЕПС-а стигли и нису уопште нормални. А и шта вас брига ту је ПИНК са свим оним форматима који увесељава народ!

 

Док вам на шареним коцкастим мушемама астала стоје пиксле омиљеног вам предузећа АД СНС које сте добили за време избора и у њих  истресате пепео од цигарете коју сте малочас завили и окривљујете неког трећег, мене или већ… за тренутну ситуацију у којој сте, премијер  се спрема за скијање… Онај Који Једе Тартуфе и даље их једе.

Ви и даље завијајте цигарету од дувана купљеног на пијаци и мрзите мене и мени сличне. Окривите ме да сам страни плаћеник и да страни плаћеници намећу ову скупоћу, и да су вама ја и  страни плаћеници криви за пропаст више предузећа широм Србије.

Оног дана када нешто кврцне у вашим главама и када схватите кога ви волите, е онда ћу тек да вас зезам. Не дај Боже да неким чудом прегоре сви репетитори, па маса људи би кризирала али срецом  ФБ и Твитер су заменили некадашњи „Радио Индекс” и врло су отпорни на воду у коаксилном каблу!!!

 Не знам више ни сам са чим вас је шармирао али нека! И треба да се волите, љубав и онако нема памети и „Вер“а ће отићи заједно са онима који скидају Божићни бадњак са предњег браника „Голфа 2“ , негде око „Васкраса“. А до тада имате вашу дневну дозу „најпромењенијег „ на свим каналим ваших радио и тв уређаја!!

 

Данубио Пицторис- Ернесто де ла Серна

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар