Почетна » 29. СЕДНИЦА СГО ГРОЦКА Бали ипак в.д директор комуналца?

29. СЕДНИЦА СГО ГРОЦКА Бали ипак в.д директор комуналца?

од admin
0 коментар

За петак, у великој сали СО Гроцка са почетком у 11. часова, заказана је 29 седница СГО Гроцка.

На овој седници расправљаће се о 11. тачака дневног реда, а међу њима ће се наћи и тачка са разрешењем директора ЈКП “Грочански комуналац” Миленка Буквића..

Данима се шпекулисало  да ће на место новог в.д директора бити постављен Владимир Теофиловић, миљеник Драгољуба Симоновића председника ОО СНС-а Гроцка. Међутим, према најновијим незваничним информацијама, уместо Теофиловића на место директора ЈКП „Грочански комуналац“ биће постављен Борко Бали досадашњи председник Надзорног одбора.

Владимир Теофиловић је већ доста пута био занимљив разним медијима због свог рада и позиције које је стицао на доста брз начин чак и за овдашње прилике у нашој држави. Због свега тога, према информацијама наших извора, одустало се од поставке Теофиловића за в.д директора комуналца. Притисак је, кaко наводе наши извори, да се Теофиловић не постави на место в.д директора комуналца,  вршен из града. Међутим, према незваничним подацима, Теофиловић већ запослен као помоћник директора у овом предузећу. Званичне информације о броју радника комуналца, иако смо затражили пре скоро годину дана, никада нисмо добили.

А уместо Теофиловића, уместо досадашњег директора комуналца, поставиће се Борко Бали.  Бали није са подрушја општине Гроцка, а оно што се зна о њему да је обављао послове као помоћник генералног директора за набавке и стоваришне послове у Железницама Србије за време Драгољуба Симоновића.

Бали је такође и тренутни председник НО у комуналцу, те ће се на дневном реду Скупштине у Гроцкој прво наћи тачка дневног реда о његовом смењивању, па тек онда на постављању за в.д директора ЈКП „Грочански комуналац“. Уместо Балија, на место председника НО Грочански комуналац биће постављена, према нашим изворима. Весна Р.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар