Почетна » ДВЕРИ ИНЂИЈА:Градска пијаца – ругло Инђије

ДВЕРИ ИНЂИЈА:Градска пијаца – ругло Инђије

од Жиг Инфо
0 коментар

Да се у Општини Инђија не зна за приоритете, постало је јасно свима, народни новац, из буџета, троши се на пројекте који папрено коштају и не исплате се, одговорност изостаје, баци се новац и нико ништа.

То је случај и када је градска пијаца у питању, обећавао је Гак реконструкцију, изградњу нове, модену пијацу, на понос свих… И? Никоом ништа, оде нам Гак, пијаца пропада, нове ни на видику. Продавци уредно плаћају услугу пијачарине, а она им је ускраћена. Немају где да одложе робу, морају да је враћају са собом, тезге су зарђале, прокишњавају, а најлон којим прекривају своје тезге подсећа на најсиромашније делове света.

Шта ће људи, сналазе се, радити се мора, па макар и на оваквој пијаци. Зашто 8 година ништа није урађено, питате се. Ево одговора: Зато што су властодшци неспособни да реше кључне проблеме, водоснабдевање, јавни превоз, паралисан Дом здравља са паразитима на фиктивним радним местима, али су зато махери да новац дају на ,,Кападокију” и балоне, а да за 40.000.000 динара, колико је уложено у тај пропали пројекат, нико не одговара, чак се нови председник Општине ограђује од њега и најављује укидање истог.

Ево, сами процените да ли се неки од горућих проблема могао решити за 40.000.000 динара. Ми сматрамо да јесте!

Можда ти се свиди

Оставите коментар