Почетна » Стефан Јањић: Брнабић неподобна да обавља функцију председника Скупштине, ни комшије не гласају за њу

Стефан Јањић: Брнабић неподобна да обавља функцију председника Скупштине, ни комшије не гласају за њу

од Други Пишу
0 коментар

Заменик шефа посланичке групе Србија центра у Скупштини Србије Стефан Јањић изјавио је да Ана Брнабић нема квалификације које су потребне да би била на челу Скупштине Србије.

„Видели смо њен карактер и како вређа посланике. Оптужује опозицију да сарађује с Куртијем, а она је та која се слика с њим“, рекао је Јањић у парламенту.

Он се осврнуо и на то како су грађани гласали на бирачком месту Ане Брнабић на претходним изборима.

„На бирачком месту број 34 Савски венац опозиција је добила 44 одсто, а листа СНС-а 30 одсто. То значи да чак ни комшије не гласају за Ану Брнабић“.

Јањић је подсетио на то да је управо странка Србија центар на изборима 17. децембра открила да је Арена коришћена збирно место за гласаче који су долазили из другх места.

„Ко је човек који нам је уредно објаснио на који начин се гласа? Нека нам се јави и открије ко му је то наложио. Ми ћемо му пружити заштиту“.

Јањић је објаснио да је за фиктивно пријављивање на адресу неопходна помоћ полиције.

„Људи за које верујем да су то омогућили су Милан Станић, начелник Управе за управне послове полиције Републике Србије, Наташа Живковић Бубања, начелница Управе за управне послове полиције Београда и Драгомир Тописировић, начелник ПС Вождовац“, рекао је Јањић и додао да се и даље миграције врше и за предстојеће изборе у Београду тако што се доводе гласачи из Мале Крсне и Врања.

Јањић је цитирао лик Данила Бате Стојковића из филма Балканса правила.

„Ово друштво је подељено оштро на два дела – на будале и на оне који трпе“. Е, па, господо, ми више нећемо да трпимо“, закључио је Јањић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар