Почетна » „Три пута је извисио за место министра, можда га сад крене…“: Бурна расправа Драгана Ђиласа и Милана Антонијевића због Јоване Јоксимовић и СНС академије

„Три пута је извисио за место министра, можда га сад крене…“: Бурна расправа Драгана Ђиласа и Милана Антонијевића због Јоване Јоксимовић и СНС академије

од Други Пишу
0 коментар

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас реаговао је на твит правника Милана Антонијевић који је осудио, како је рекао, нападе на водитељку Јовану Јоксимовић, након што се у јавности појавила вест да је била предавач на СНС академији. Ђилас је упитао Антонијевића да ли је ишта од онога што је написано – неистина, констатујући да ја Антонијевић „три пута извисио за позицију министра за људска права“.

Странка слободе и правде (ССП) недавно је саопштила да полазнике академије младих лидера Српске напредне странке (СНС) у „њиховој главној активности вређања људи и лагања о свима који другачије мисле“, обучава и Јована Јоксимовић, водитељака и супруга Жељка Јоксимовића, власника Тањуга и К1 телевизије.

Подсетили су и на фотографије Јоване Јоксимовић са тих предавања, које су објављене на налозима на друштвеним мрежама Фондације за српски народ и државу.

На саопштење Странке слободе и правде реаговао је правник Милан Антонијевић, рекавши да „свако ко се искрено залаже за демократију и владавину права у Србији мора осудити нападе на Јовану Јоксимовић зато што је одржала предавање на СНС академији“.

 

Додао је да би ово написао и да не гостује, како каже, с времена на време на К1.

На Антонијевићев твит реаговао је лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас. Он је Антонијевића упитао – шта је тачно напад на Јовану Јоксимовић.

„Да ли је написано нешто што није истина? Госпођа Јоксимовић није предавала на страначком курсу (нема то везе са академијом) СНС активистима? СНС-овци у својим изјавама не вређају политичке противнике? Госпођа Јоксимовић не држи са супругом телевизију коју је финансирао Телеком? Телевизија није део режимске криминално-медијске машинерије? Све што смо написали је тачно. Госпођа Јоксимовић ради за режим = ради против интереса своје државе“, написао је Драган Ђилас.

 

Он је додао да Антонијевић тренутно нигде не ради јер је три пута извисио за позицију министра за људска права, што му је било обећано.

„Можда га после овог мог твита напокон крене…“, закључио је Ђилас.

Dragan Đilas i Milan Antonijević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs/Radar

Нова.рс

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар