Почетна » Вукашин Баћина: МОЋ МЕДИЈА СЕ ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКАЗАЛА КАО КЉУЧНА У БОРБИ ПРОТИВ БАХАТЕ СНС ВЛАСТИ!

Вукашин Баћина: МОЋ МЕДИЈА СЕ ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКАЗАЛА КАО КЉУЧНА У БОРБИ ПРОТИВ БАХАТЕ СНС ВЛАСТИ!

од Други Пишу
0 коментар

Након што су јуче портали „Н1“, „НОВА“, „ЖИГ ИНФО“, „ДАНАС“ И „ЗРЕЊАНИНСКИ“ пренели наше саопштење у коме обавештавамо јавност да једино контролорима на изборима испред групе грађана Вукашин Баћина- „За бољу општину Сечањ“ нису исплаћене дневнице за рад, већ данас су нашим контролорима легле уплате на рачун.

-Подсећамо да смо у саопштењу указали да иако су избори завршени пре месец ипо дана, и да су контролори власти пре две недеље исплаћени за рад, да су једино наши контролори још на чекању за дневнице.

Захвалност дугујемо слободним и независним медијима јер су они једини начин да нас више не нападају и дискриминишу у тишини и мраку. Овај наш случај је само један мали, али добар пример који показује да бахати СНС функционери још само зазиру од светла јавности и да почињу да раде свој посао тек када се нађу у фокусу слободних медија.

Такође, драго нам је да смо натерали власт да ради свој посао и показали јој да не сме да дискриминише чуваре кутија само због тога што су били именовани испред једине опозиционе листе на локалним изборима у Сечњу,

Наша група грађана је навикла на разне опструкције, притиске, уцене, хапшења тако да нам је све ово само још већи мотив да наставимо још снажније да заступамо интересе грађана општине Сечањ, наводи се у саопштењу ГГ “ За бољу општину Сечањ“.

Можда ти се свиди

Оставите коментар