Почетна » Владимир Ђорђевић: „Ако нема правде за народ, нека не буде ни мира за власт!“

Владимир Ђорђевић: „Ако нема правде за народ, нека не буде ни мира за власт!“

од Други Пишу
0 коментар

„Просветари најавили наставак борбе кроз нове протесте и штрајкове. Улица и скраћени часови. Неће се сви сложити са тим јер „деца испаштају“. То можда јесте тачно, али ако хоћемо да будемо потпуно искрени и реални, не испаштају нам деца због штрајка просветара, ако баш хоћете, то је добар пример да покажемо деци да се треба борити за праве ствари, да нема одустајања, страха и да сутра за себе морају устати.

Деца нам испаштају јер је држава уништена, јер су им родитељи принуђени да подижу кредите да би деци обезбедили пар дана наставе у природи, да их обуку и отхране. Испаштају јер их са националних фреквенција трују ријалитијима и промоцијом оних који би требало да су у медицинским установама, макар на посматрању.
У Србији данас нема парцијално угрожених. Сви смо угрожени, образовање, здравство, пољопривреда, економија, чак нам је и црква узурпирана.

Зато на овај протест треба позвати све, да подржимо једни друге, да скинемо ланце због којих нас свет види као марионете у рукама ‘једног човека’.

Ова борба мора бити борба целе здравомислеће Србије, те вас позивам да 1. новембра будемо са просветарима на улици, да уместо осуде изађемо из летаргије и кажемо да је доста. Време је да се ујединимо, јер ако нема правде за народ, нека не буде ни мира за власт!“, изјавио је народни посланик и потпредседник Покрета обнове Краљевине Србије, Владимир Ђорђевић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар