Почетна » Кабокло у недељу дебитује за Партизан, Обрадовић открио шта очекује против Игокее

Кабокло у недељу дебитује за Партизан, Обрадовић открио шта очекује против Игокее

од Други Пишу
0 коментар

Кошаркаши Партизана играју у недељу (21.00) меч седмог кола АБА лиге против Игокее, а тренер Жељко Обрадовић казао је да ће нови кошаркаш Бруно Кабокло бити у тиму.

Црно-бели чекају Игокеу као актуелни шампион АБА лиге и биће велики фаворит и у недељном мечу, јер имају скор 5:1, док је Игокеа на 4:2.

Обрадовићев тим чека тим из Лакташа три дана након победе над Фенербахчеом у Евролиги и биће јачи за бразилског играча о ком се писало претходних недеља све док није и званично потписао за Партизан.

„Имали смо два дана да припремимо ту утакмицу. Са великим респектом чекамо наше пријатеље из Игокее и са жељом да пробамо да наставимо са играма у истом ритму као што смо то до сада чинили у АБА лиги. Бруно Кабокло је одрадио неколико тренинга са екипом и биће у тиму“, рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Капитен екипе Данило Анђушић сматра да ће почетак утакмице бити веома важан и да би могао да одреди даљи ток.

„Очекује нас АБА лига након утакмице коју смо у Евролиги успели да победимо. То не значи да треба да се опуштамо ни једног тренутка већ да максимално уђемо у меч. Стално понављамо колико су нам важне утакмице у АБА лиги и једноставно свакој морамо прићи максимално мотивисани. Они су екипа са доста искусних играча, знају да играју, чврсто играју, јако, видели смо то и на Суперкупу када смо водили 20 поена разлике па су они успели да се врате у игру у последњој четвртини. Дакле морамо бити потпуно фокусирани како бисмо дошли до још једне победе“, рекао је Анђушић.

Željko Obradović Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Милош Љубисављевић   Новаспорт

Можда ти се свиди

Оставите коментар