Почетна » ДЕРБИ ПУДАРЧАНА Друго четвртфинално вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

ДЕРБИ ПУДАРЧАНА Друго четвртфинално вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

од admin
0 коментар

Иако је била најављена, утакмица између ветерана није одржана.

Трећа четвртфинална утакмица била је други пударачки дерби, односно друга утакмица коју играју ове две екипе. Претходни дерби, који су одиграли у шестом колу, је завршен резултатом 4:3 у корист С времена на време. Први је повео Нил Транс голом кроз ноге голману Маторчевићу.

Међутим, ни један тим није дозвољавао противнику да поведе, па су и једни и други резултат преокретали у своју корист. Како је резултат углавном био нерешен, утакмица се и завршила нерешеним резултатом, па су након два полувремена уследили пенали. Одбраном четвртог пенал који су му шутирали играчи С времена на време, голман Нил Транса је својој екипи обезбедио пролаз у полуфинале.

Током утакмице, један играч Нил Транса је пао и том приликом повредио руку, па је утакмица накратко била прекинута. Голове за С времена на време дали су Недељковић, Мијаиловић и Томовић, док су за Нил Транс дали Пантелић, Кузмановић и Радојичић.

Коначан резултат: 20:30 С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ – НИЛ ТРАНС (4:2) 5:6

Последњу четвртфиналну утакмицу одиграла је Пекара АС против Еурозвезда. Еурозвезде су прво полувреме (1:2) и део другог полувремена водили, али је Пекара АС резултат изједначила на 3:3.

Четврти гол Пекаре АС је поништен јер је постигнут након што је судија свирао фаул, што их није спречило да ипак поведу до коначних 6:3.

Тако се Пекара АС потврдила победу из четвртог кола над Еурозвездама (3:4) и нашла се у полуфиналу где ће вечерас играти против Романтичара.

Коначан резултат: 21:30 ПЕКАРА АС – ЕУРОЗВЕЗДЕ (1:2) 6:3

Програм за полуфинално вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

20:30 РОМАНТИЧАРИ – ПЕКАРА АС

21:30 НИЛ ТРАНС – К-ТИМ

 

Душан Јанковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар