Почетна » Секретарка Живка из Спортског савеза Гроцке лаже пред судом

Секретарка Живка из Спортског савеза Гроцке лаже пред судом

од admin
0 коментар
20210208 080936

 Наиме, у великој сали Скупштине градске општине тог марта 2017.  у великој сали ГО Гроцка  је организовано свечано потписивање уговора о финансирању и суфинансирању програма и пројеката из буџета градске општине Гроцка. Потписници уговора су били председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић и председници спортских клубова и удружења. Свечаном потписивању уговора присуствовали су и тадашњи председник Спортског савеза општине Гроцка Владо Радовановић,секретар Спортског савеза општине Гроцка Живка Комленац Ђорђевић и члан већа Спасоје Живановић. Представник Кјокушинкаи клуба „Тигар“ из Гроцке уредно је позван да дође на потписивање уговора, али му обезбеђење ГО Гроцка није дозволило улаз. На инсистирање Зорана Лалића, председника Кјокушинкаи клуба „Тигар“ и новинара Жиг инфа, да му обезбеђење покаже писани документ ко је њему забранио улаз, добио је одговор да је усмена наредба стигла од Владе Радовановића, председника Спортског савеза Гроцка. Лалић је затим позвао Радовановића да му објасни зашто њему није дозвољен улаз, али се он правио да не зна шта се дешава. Међутим, према тадашњим сазнањима Жиг инфа, Владо Радовановић јесте забранио улаз у зграду ГО Гроцка, Зорану Лалићу. Разлог је тај зато што је тадашњи председник ГО Гроцка Драгољуб Симоновић имао своју  мржњу према Лалићу, што уопште није ни прикривао.

Када је говорио о издвајању новца за Спортске организације, на седници ГО Гроцка одржане 13. децембра 2016. године, Симоновић је био конкретан: -Новац за спорт је дат… Нећемо дати новац Лалићу. Он је каратиста као мој деда. Волео бих да направимо један егзебициони меч, изјавио је тада , између осталога, председник ГО Гроцка. Међутим, председник ГО Гроцка је неко ко не може да оспори критеријуме по којима се додељује новац за суфинансирање Спортских клубова. Како је Лалићевом клубу, по законским одредбама, припадао новац, Симоновић је покушао да спречи да Лалић физички присуствује потписивању уговора, како му исти не би био уплаћен. 

Због наведеног догађа, Зоран Лалић је поднео тужбу Другом основном суду у Београду. На рочишту које је одржано 05. фебруара ове године, као сведок била је секретарка ССОГ-а, Живка Ђорђевић Комленац. У својој изјави пред судом, секретарка Живка је дала изјаву у којој је негирала да је потписивању уговора присуствовао тадашњи председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић.

20210208 080936

Међутим, да секретарка Живка не говори истину пред судом, потврђује текст и фотографије објављени од стране Инфо службе ГО Гроцка из тог периода.

Screenshot 20210207 173408 Facebook

Screenshot 20210207 172851 Facebook

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Илустрација- Фотошоп

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар