Почетна » УЖИВАЊЕ У ОДЛИЧНОЈ ИГРИ Прво четвртфинално вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

УЖИВАЊЕ У ОДЛИЧНОЈ ИГРИ Прво четвртфинално вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

од admin
0 коментар

У мечу првог четвртфиналног пара, гледаоци су уживали у одличној игри. Обе екипе су имале своје навијаче који су бурним повицима и аплаузима бодрили свог фаворита.

Романтичари су повели голом Радојичића, али су Стевановић и Станојевић преокренули резултат, па је на полувремену Јокса Тим водио са 1:2.

Међутим, радост њихових навијача није била дугог века, јер су у другом полувремену Романтичари, головима Марковића, Радаковића и Жмурића, изједначили резултат и повели до коначних 4:2. Јокса Тим је испао из даљег такмичења, а Романтичари су прошли у полуфинале где ће се састати са победником утакмице Пекара АС – Еурозвезде.

Коначни резултат: 20:30 РОМАНТИЧАРИ – ЈОКСА ТИМ (1:2) 4:2

И поред тога што је до сада имао само 3 победе, налазио се на зачељу табеле и у трећем колу изгубио од Гронета са 1:2, К-Тим је направио право изненађење! Играчи К-Тима су, народски речено, Гронету „вратили мило за драго“ и тиме доказали да нису аутсајдери. Због великог притиска међу играчима, било је доста фаулова и повлачења за дресове, а голман Гронета је зарадио црвени картон када је грубо фаулирао противничког играча током контранапада.

Први гол дали су игрчи Гронета, али је К-Тим успео да изједначи и преокрене резултат, па је прво полувреме завршено резултатом 1:2. У даљем току утакмице, К-Тим је држао резултатско одстојање и није дозвољавао противничким играчима да изједначе резултат (1:3, 2:3, 2:4). Како би извршили већи притисак на гол К-тима, играчи Гронета су за напад користили и голмана, што је К-Тим одлично искористио и постигао пети погодак са више од пола терена.

Неколико тренутака пре краја, Гронет је постигао и трећи гол за коначнан резултат 3:5. Голове за Гронет су дали Џодић, Маркоски и Пауновић, док су стрелци К-Тима били Крстић, Рашић, Пауновић и Николић. Дефинитивно фаворит у овом мечу, Гронет је испустио шансу да настави такмичење, а К-Тим ће за пролаз у финале играти са победником пударачког дербија С врмена на време – Нил Транс.

Коначан резултат: 21:30 ГРОНЕТ – К-ТИМ (1:2) 3:5

Програм за друго четвртфинално вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

20:00 ВЕТЕРАНИ

20:30 ПЕКАРА АС – ЕУРОЗВЕЗДЕ 2

1:30 С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ – НИЛ ТРАНС

 

Д. Јанковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар