Почетна » Одложена утакмица у Атини, прва ће бити одиграна у Загребу?

Одложена утакмица у Атини, прва ће бити одиграна у Загребу?

од Други Пишу
0 коментар

Вечерашња утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампиона између АЕК и Динама из Загреба одложена је због сукоба и смрти једног навијача домаћег клуба у понедељак увече, потвдила је УЕФА.

Медији у Грчкој преносе да ће клубови највероватније заменити домаћинства и да ће први дуел бити одигран 15. августа у Загребу. Реванш је планиран три или четири дана касније у Атини.

УЕФА календар је пренатрпан, а у наредна два дана у престоници Грчке ће своје мечеве одиграти преостала два учесника у међународним такмичењима – Панатинаикос у среду дочекује Марсеј, Олимпијакос у четвртак игра са Генком.

Навијачи загребачког Динама, њих више до 150, аутомобилима је допутовало у Атину упркос забрани УЕФА доласку гостујућих присталица, а 29-годишњи навијач првака Грчке преминуо је у болници од последица рањавања ножем.

 

Полиција је ухапсила 98 хулигана, највише Хрвата – њих 82. Међу приведенима су по један држављанин Аустрије, Босне и Херцеговине, Албаније и Немачке и двојица Грка. Идентитети двојице хулигана још нису познати.

Како преносе атински медији у болници су петорица Грка и тројица Хрвата.

 

 

Foto Guliver Image

Бранимир Смилић  CHAMPIONS LEAGUE/спортклубН1

Можда ти се свиди

Оставите коментар