Почетна » Danas automobili „grme“ na Ušću!

Danas automobili „grme“ na Ušću!

од admin
0 коментар

Svečanim otvaranjem u 12 časova, počela je kružna auto trka “Nagrada Beograda 2017” na Ušću. Najbolji automobilisti Srbije iz nekoliko zemalja regiona, posle letnje pauze, vratili su se na stazu.

Otvaranju trke kružnog šampionata prisustvovali su ministar odbrane Aleksandar Vulin, gradski menadžer Goran Vesić, naš najpoznatiji automobilista Dušan Borković, kao i predsednik Auto moto saveza Srbije Mirko Butulija koji je i proglasio trku otvorenom.

„Naš grad ima veliki razlog da bude zadovoljan trkama na Ušću jer je svake godine učestvuje sve veći broj takmičara, najbolje i najdragocenije što možemo da ponudimo svetu je naša organizovanost, naši ljudi i naš Beograd“, poručio je ministar Vulin okupljenima.

Trku je svečano otvorio predsednik AMSS Mirko Butulija, koji se zahvalio nadležnima što podržavaju trku i što su je uvrstili u događaje od značaja za grad Beograd.

„Ovo je danas međunarodna trka koja se boduje za šampionat centralno evropske zone, za šampionat Bosne i Hercegovine, šampionat Srbije. U narednom periodu ćemo učiniti sve da ovaj događaj još više zaživi“, poručio je Butulija koji je takmičarima poželeo sreću.

„Takmičarima želim sreću i fer sportsko takmičenje, a najboljima dobar plasman“, dodao je Butulija pozivajuči takmičare da startuju svoje mašine.

Grmljavinu motora preko stotinu automobila publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар