Почетна » Grudi su ti veće nego kod drugih devojaka, marš napolje!

Grudi su ti veće nego kod drugih devojaka, marš napolje!

од admin
0 коментар

Majka se iznenadila jer je znala kako joj je ćerka tog jutra otišla u školu – u bluzi i farmerkama, ali kad je došla u školu dočekalo ju je još neprijatnije iznenađenje.

Saznala je da je jedna od nastavnica ponizila i postidela njenu ćerku Kelsi kada ju je pred celim odeljenjem izbacila iz učionice i oterala kod direktora rekavši joj da „sa grudima većim nego kod drugih devojaka ne može tako da se oblači i da ne može da dolazi u dekoltiranim bluzama“.

Međutim, to nije bilo sve – ponižavanje pred ostatkom razreda je nastavljeno kada je dodala i da neko krupan kao ona (plus-size) treba da se oblači u skladu sa svojom veličinom…

Majka i ćerka bile su očajne zbog uvreda, poniženja i prozivki, a majka je na Fejsbuk postavila fotografiju ćerke u odeći u kojoj je tog dana otišla u školu – Kelsi je bila u zatvorenoj bluzi dugih rukava, o bilo kakvom dekolteu ili golotinji nije bilo ni reči.

Post majke Melise sa 57.000 „šerova“ postao je viralan u roku od nekoliko sati, a slučaj je digao Ameriku na noge izazivajući oprečna reagovanja.

Melisa je na fejsbuku okačila i fotografiju svoje drugarice kojoj je bilo dozvoljeno da ostane na nastavi, a devojka je očigledno neprikladno obučena.

Majka je najavila i tužbu protiv škole i takvog ponašanja prema njenom detetu, prenosi Kurir.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар