Почетна » Mihajlović: Prošlo je vreme prostaka i primitivaca!

Mihajlović: Prošlo je vreme prostaka i primitivaca!

од admin
0 коментар

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevine, poručila je predsedniku SRS-a da je vreme prostakluka i primitivaca prošlo.

– Politički penzioner Vojislav Šešelj ponovo pokušava da se izvuče od odlaska u zaborav. Sada to čini dajući besmislene savete i predloge predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću. Da je predsednik Vučić slušao Vojislava Šešelja, danas ne bi vodio Srbiju. Da je Vučić slušao Šešelja Srbija danas ne bi bila politički najstabilnija država regiona. Da je Vučić slušao Šešelja danas ne bi bio veliki državnik što mu priznaju Evropa i svet – navela je Mihajlovićeva i dodala da nije slučajno što su Šešeljeve mete ona i bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

– Nije slučajno što smo mete napada penzionerskog vođe radikala bivši predsednik Tomislav Nikolić i ja. Šešelj nikad neće da preboli činjenicu da je SNS moderna i proevropska stranka – kazala je ona i dodala da je jedino što Šešelj zna jeste da vređa i preti.

– Ali vreme prostakluka i primitivaca je prošlo, prolazi i vreme onih koji hrane ovakve pojave. Srbija dok je vodi Aleksandar Vučić nikad više se neće vratiti u Šešeljevo vreme rata, bede, praznih rafova i goriva u plastičnim flašama i sukoba sa svetom – zaključila je Mihajlovićeva.

Podsećanja radi, lider SRS-a Vojislav Šešelj je u intervjuu za „Alo!“ kazao da je Zorana Mihajlović smišljeno htela da izazove incident sa Kinezima da bi pokvarila srpsko-kineske odnose.

– Ona ima nalog, ranije je kvarila srpsko-ruske odnose. Otišla je na gradilište na Preobraženje i naravno koga da zatkne kada su Kinezi angažovali podizvođače Srbe, koji ne rade na taj praznik, zato nije bilo Kineza. Vučić je tu morao da se izvinjava posle i vadi situaciju, pa je poveo ćurku Zoranu, pa je tamo bila besna kao besna hijena, kamera je hvatala kako reaguje kad vidi Vučića i kineskog ambasadora, samo što nije režala – rekao je Šešelj za naš list.

ALO! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар