Почетна » Вучић рекао да су за њега избори завршени, а онда је говорио о ситуацији у Нишу где опозиција тврди да је победила

Вучић рекао да су за њега избори завршени, а онда је говорио о ситуацији у Нишу где опозиција тврди да је победила

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су избори за њега „завршени“ и да „нема снаге“ да се бави калкулацијама ко ће после избора формирати власт у појединим локалним самоуправама у Србији.

Вучић је казао да „три вечери заредом“ са руководством Републике Српске ради на припреми Свесрпског сабора.

„За мене су избори завршени, посао је на државним органима и институцијама, а ко ће како да формира власт…Рекао сам и једнима и другима шта мислим да је најбоље и да воде рачуна о народу. Немам снаге да то пратим“, рекао је Вучић новинарима у Београду после представљања брзог воза који ће саобраћати пругом Београд – Будимпешта.

Вучић је казао да је „обавештен“ да су представници опозиције у Нишу и у општинама Нови Београд и Врачар „прегледали листиће и да је свуда онако како је написано“ и да су „прихваћене корекције записника“.

„Није опозиција у Нишу добила велики број гласова него су грађани исказали незадовољство кроз гласове за групе грађана које не желе да се везују за власт или опозицију. Зато је важно да се сагледају неодговорности за спровођење добре политике, јер је Ниш имао највећу стопу раста плата и рекао бих највећа улагања у претходних 10 година. Морају унутар партије да решавају проблеме, али и да разговарају с онима који су добили поверење грађана, а које није безначајно“, рекао је Вучић.

Aleksandar Vučić Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Бета/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар