Почетна » ЕКСКЛУЗИВНО! Министар Вулин сутра у 11.55х почиње штрајк глађу!

ЕКСКЛУЗИВНО! Министар Вулин сутра у 11.55х почиње штрајк глађу!

од admin
0 коментар

 

Како пише Информер, на тај потез се одлучио због насиља које над Србијом спрводе Бошко Обрадовић, Драган Ђилас и Вук Јеремић.

Према наводима листа, како је потврђено у Покрету социјалиста, Вулин се на овај драматичан корак одлучио због насиља које се над Србијом континуирано спроводи.

Вулин ће о овој својој одлуци у наредним сатима обавестити своје најближе сараднике у министарству одбране, министре и премијерку Владе Србије, као и председника Србије Александра Вучића.

Министар Вулин је одлучан у намери да штрајкује глађу све док Обрадовић, Ђилас и Јеремић „не престану да спроводе насиље на већинском Србијом“.

Штрајку глађу министра Вулина, према нашим сазнањима, током сутрашњег дана и у суботу, планира да се придружи тридесетак посланика владајуће већине у Скупштини Србије.

Да је Вулин озбиљан у својој намери говори податак да је он у лето 2003. године после протеста због хапшења и изручења мајора Веселина Шљиванчанина Хашком трибуналу у притвору штрајковао глађу чак три недеље. Тада су владајући „досовци“ били принуђени да Вулина пусте из притвора у страху да би због штрајка глађу могао да умре.

Штрајк глађу наводно су планирали и лидери Савеза за Србију. Наводно, њихова идеја била је да током „финалног протеста“ у суботу упадну у Дом народне скупштине и започну штрајк глађу. Не зна се да ли ће они остати доследни у тој намери.

Ало

Можда ти се свиди

Оставите коментар