Почетна » Питали смо Марка Бастаћа кад ће опозиција добити његов одговор за власт на Старом граду

Питали смо Марка Бастаћа кад ће опозиција добити његов одговор за власт на Старом граду

од Други Пишу
0 коментар

Носилац листе „Чувари Старог града“ Марко Бастаћ рекао је за Нова.рс да ће представници листе „Бирамо Стари град“ добити његов одговор до краја недеље по питању сарадње и формирању власти на београдској општини Стари град.

„Ја сам њима рекао (представницима листе „Бирамо Стари град“) и у четврак на састанку и јавно у петак да неће добити одговор до понедељка, већ да ће добити одговор до краја ове недеље. Рок који је поставио Радомир Лазовић је неки рок који је он поставио, није рок око ког смо се усагласили. Не видим да се било шта догодило другачије“, рекао је Бастаћ.

Додаје да се за њега ништа није променило после данашњег дана и конференције коју је одржала коалиција „Бирамо Стари град“ на којој је саопштено да они неће више учествовати у даљем одуговлачењу, развлачењу и разводњавању разговора.

На питање да ли је у међувремену дошло до разговора са Српском напредном странком, Бастаћ одговара негативно.

„Једини разговори који се воде су са коалицијом „Бирамо Стари град“, додаје он.

Упитан да ли онда председница Народне скупштине Ана Брнабић лоше претпоставља када каже да може да претпостави да је било разговора између СНС и листе „Чувари Старог града“, Бастаћ каже не може да коментарише туђе изјаве те да би то било неозбиљно.

Marko Bastać Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Дуња Ранковић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар