Почетна » Све увреде и поруке које Шапић сасуо Весићу: „Пацов, фрустриран, има свој геј лоби, има комбинације са водитељкама“

Све увреде и поруке које Шапић сасуо Весићу: „Пацов, фрустриран, има свој геј лоби, има комбинације са водитељкама“

од Други Пишу
0 коментар

Градоначелник Београда Александар Шапић жестоко је данас напао свог страначког колегу и министра грађевинарства Горана Весића. Током обраћања медијима, Шапић је између осталог оптужио Весића за „ударце испод појаса“ и да га је трпео „због мира у кући“.

Градоначелник Београда изјавио је данас да је ћутао неколико година на све што је радио Горан Весић, јер се, како је рекеоа, бавио Београдом и стварима које је требало да буду урађене.

Он је оптужио Весића да иде и „кукумавчи“ у Српској напрадној странци и да може да се жали у странци „ако му је криво што је градоначелник“.

Мој једини мотив у овом моменту је не да имам висок рејтинг, на изборе више излазити нећу, ово ми је последњи мандат, и једино што ми је важно је да дам допринос да овај град буде далеко бољи, а ко год ми буде стао на пут на овај пацовски начин, ја ћу му се супротставити јавно, рекао је Шапић.

„Више да се повлачим пацовима, нећу, то да знате“, рекао је Шапић.

Он је потом рекао да је Весићев плаћеник директор Центра за локалну самоуправу Никола Јовановић.

Шапић је рекао да га је СНС звала да дође у СНС и да су знали да ако њега буде, Весића неће бити, да су га поставили за потпредседника, као и да су га кандидовали за градоначелника.

Он је истакао да ће данас решити дилему ко кога воли, а ко кога не воли и да неће да дозволи „да исфрустрирани појединци“ коче и њега и СНС и цело друштво, као и да ће све ударце испод појаса враћати директним ударцима.

„Како постављате за потпредседника и како кандидујете за градоначелника некога кога не волите? Не постоји већи деоничар СНС од мене. Ја сам своју парламентарну странку угасио и поднео велике жртве. Веровао сам у политику СНС и верујем и данас“, поручио је Шапић.

Он је рекао да нема своје новинаре које изводи на журке, као и да нема свој геј лоби.

„Немам своје пријатељице које се ваљају по јутарњим програмима које имају разне шеме и комбинације, не плаћам лажне аналитичаре и бивше политичаре које нико неће као Јовановића, јер је нуђено мени пре две године да га плаћам. Немам БИРН који помажем и финансирам да би водио моје битке што унутар странке и ван странке, немам везе у опозиционим медијима“, рекао је Шапић.

Foto:Tanjug/Rade Prelić; Vesna Lalić/Nova.rs

Нова.рс

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар