Почетна » Измене у јавном превозу у недељу у Београду због манифестације „Дани слободе 2024“

Измене у јавном превозу у недељу у Београду због манифестације „Дани слободе 2024“

од Други Пишу
0 коментар

Град Београд обележиће у недељу 80 година од ослобођења у Другом светском рату, па ће због одржавања манифестације „Дани слободе 2024“ бити измењене трасе појединих линија јавног превоза.

Привремено се укидају тролејбуске линије 28 и 41, а појачава се тролејбуска линија 40.

Тролејбуси са линије 29 ће саобраћати на скраћеној траси од Трга Славија и носиће ознаку 29Л, саопштио је Секретаријат за јавни превоз.

Аутобуси са линије ЕКО 2 ће саобраћати неометано својом редовном трасом до 18 часова, после чега ће због одржавања 72. уличне трке ослобођења града Београда до 23 часа саобраћати на скраћеној траси Трг Славија – Београд на води.

Аутобуси са линије 31 и минибус линије Е9 ће саобраћати на скраћеној траси од стајалишта „Трг републике“ у Коларчевој улици.

Возила ће се кретати улицама Коларчева, Трг републике, кроз терминус „Трг републике“, Браће Југовића, Француска, Трг републике, Коларчева.

Аутобуси са линије 27 ће од 18 до 23 часа, у оба смера, саобраћати улицама Булевар краља Александра, Трг Николе Пашића, Дечанска, Македонска, Трг републике, Васе Чарапића до терминуса „Трг републике“.

Возила са линија 24, 26, 37 и 44, као и минибус линије Е2 ће од 18 до 23 часа у оба смера саобраћати улицама Француска, Трг републике, Македонска, Дечанска, Трг Николе Пашића и даље редовним трасама и користиће у смеру ка Тргу Николе Пашића стајалиште „Трг републике“ у Улици Македонска, које у редовном режиму користе возила са линија 28 и 41.

Од 12 до 12.30 због одржавања „Марша Бесмртног пука“ доћи ће до привременог застоја у раду линија јавног превоза на траси марша.

Од 19.30 до 20.30 возила са трамвајских линија 7, 9 и 11 и 12 ће због дела манифестације који ће се одржати на Старом савском мосту чекати на траси.

Shutterstock/Alex Linch

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар